Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

MetroCrush lansează campania„Gânduri bune” în cadrul căreia împarte biletele cu mesaje frumoase celor ce călătoresc cu metroul prin Capitală.

Stim ca gesturile mici contează uneori mai mult decât ne dăm seama. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele bucureștenilor MetroCrush a lansat aceasta campanie.

 

Campania „Gânduri bune” la metrou

Campania demarata de MetroCrush se numește „Gânduri bune” și nu este prima data când se organizeaza si aduc zambete pe chipul bucurestenilor , Bilețele cu mesaje simpatice și de încurajare, au fost impartite si cu ocazia altor evenimente.  Tot mai multi tineri se alatura frumoasei initiative .

 

Pe respectivele bilețele erau scrise mesaje precum:

  • „Ești frumoasă azi”,
  • „Ești ceea ce gândești”,
  • „Daca ai un vis, acum e momentul să începi”.

 

De data aceasta, au fost pregătite 4.000 de bilețele ce s-au impartit la metrou din București, sâmbătă, 6 august 2022. Campania a fost un real succes ce a adus pe chipul bucurestenilor un zambet larg. Campania s-a desfasurat la gura de metrou Piata Uniri

Persoanele ce doresc să ia parte la astfel de evenimente  pot trimite un mesaj direct pe pagina de Facebook MetroCrush.

De unde a pornit această idee

Ideea originală a pornit de la o persoană anonimă. Respectivul a lăsat pe un scaun de metrou un bilețel care urma să aducă zâmbetul celei ce îl găsea.

Pe bilețel se afla și un desen cu MetroRush, îmbinat în logoul paginii de Facebook. Astfel desenul a devenit mascota paginii.

Acum, respectiva caricatură apare mereu în mesajele postate pe pagină. 

Daca ai nevoie de ajutor, un gand bun, un sfat nu ezita sa apelezi la MetroCrush!

 

Articole din această categorie

08 august 2022

„ MetroCrush împarte bilețele cu mesaje care să le aducă zâmbete bucureștenilor.