Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.
Noi am găsit 7 motive pentru care nu ai reușit să-ți găsești încă sufletul pereche

Mulți oameni suferă de singurătate. Uneori simțim că este imposibil să găsim persoana cu care putem avea ceva mai mult decât doar câteva întâlniri. Noi am găsit 7 motive pentru care nu ai reușit să-ți găsești încă sufletul pereche. Analizarea acestora vă poate ajuta să construiți o relație armonioasă cu viitoarea dvs. persoană iubită și, mai important, cu voi înșivă.

 

7 motive pentru care nu ti-ai întalnit inca sufletul pereche

 

1. Ești o persoană prea rapidă

Mulți oameni cred în zvonul despre un „ceas biologic”, astfel încât unii oameni tind să vadă în fiecare partener “omul lor special” alergând la propriu după el sau ea. Desigur, este genial dacă aveți intenții serioase. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să împărtășiți numele pe care doriți să le oferiți copiilor dvs. la o primă întâlnire. O astfel de abordare îi poate speria chiar și pe cei care au simțit ceva mai mult decât o simplă atracție față de tine.

2. Ai o dorință disperată de a fi plăcut

Comportamentul unui păun care-și etalează coada funcționează bine numai în lumea animală. Pentru majoritatea oamenilor, un astfel de comportament provoacă doar batjocură, râs, milă și chiar iritare. Nici alte tipare comportamentale pe care le încercați pentru a fi plăcut de cineva nu funcționează. Nu purta rochii de dantelă și zâmbete drăguțe dacă nu te simți confortabil. În primul rând, fii tu însuți. Persoana potrivită va aprecia cu siguranță acest lucru.

 

7 motive pentru care nu ti-ai întalnit inca sufletul pereche

3. Ți-e frică de o relație serioasă

Lipsa de încredere că sentimentele tale vor rezista testului vieții de zi cu zi, frica subconștientă de a-ți pierde spațiul personal, frica de a deveni dependentă de iubitul tău – toate aceste lucruri construiesc un perete invizibil în jurul tău, lipsindu-te de oportunitatea de a cunoaște pe cineva nou. Cum poți schimba situația? Nu există o soluție gata făcută, dar, ca și în cazul tuturor punctelor anterioare, încercați mai întâi să lucrați asupra dvs.: găsiți un hobby interesant, ieșiți mai des și nu țineți gândurile negative în minte.

7 motive pentru care nu ti-ai întalnit inca sufletul pereche

4. Ai probleme de încredere

„Toți sunt la fel!” „Toți își doresc doar unul și același lucru!” Acestea sunt lucruri pe care le auzim adesea despre bărbați și femei. Ei bine, există cu siguranță un anumit adevăr în aceste ziceri, mai ales dacă te îndrăgostești în continuare de același tip de persoană. Nu vă grăbiți să aveți încredere în fiecare cunoștință ocazională. Dar, în același timp, nu îndepărtați oamenii cu neîncredere exagerată. Nu e vina lor că fostul tău te-a rănit. Concentrați-vă pe observarea oamenilor din jurul vostru și nu ignorați detaliile importante.

7 motive pentru care nu ti-ai întalnit inca sufletul pereche

5. Visezi la cineva care e deja luat

Nu-ți mai pierde timpul. Desigur, orice se poate întâmpla în viața ta, dar gândește-te la acest lucru: îți poți imagina o persoană care este capabilă să înșele fiind „sufletul tău pereche”? Nici măcar nu încerca să te convingi să crezi că ești mai bună decât soția sa. Chiar dacă îi vei lua locul, vei fi torturată de propriile îndoieli: “mă înșală și pe mine”?

6. Ai așteptări prea mari

Unele fete visează la un prinț, iar unii băieți își doresc ca femeia lor să fie perfectă din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, viața reală cu oameni reali este o poveste diferită. În primul rând, concentrează-ți atenția asupra ta. Cum arăți? Ce poți oferi altei persoane? Se va simți bine dacă este în preajma ta? Se știe că prinții se căsătoresc cu prințese. Cu alte cuvinte, dacă aveți nevoie de o persoană cu un set definit de abilități, încercați voi mai întâi să vă dezvoltați aceste abilități.

7 motive pentru care nu ti-ai întalnit inca sufletul pereche

7. Încă suferi din cauza unei relații anterioare

„Lupta foc cu foc”, încercarea de a demonstra ceva cuiva, arătând că ești încă „în căutare” – acestea nu te vor duce nicăieri și îți vor provoca mai multă suferință. Acest tip de comportament vă va distanța de potențialii parteneri, deoarece nimănui nu îi place să fie o vestă de salvare și un mijloc de a provoca gelozie unui fost partener. Ia-ți timp, calmează-te și încearcă să înțelegi ce îți dorești cu adevărat.

Vezi un alt articol interesant aici

Articole din această categorie

04 iulie 2022

7 motive pentru care nu ti-ai întalnit inca sufletul pereche

11 martie 2024
Un consorțiu internațional de ingineri din Marea Britanie, Olanda, Spania, Austria și alte țări va dezvolta în apropierea Insulelor Canare un prototip funcțional pentru producerea electricității folosind energia solară captată
08 martie 2024
Investiția în actiuni la bursa reprezintă o metodă populară prin care investitorii pot crește capitalul și își pot atinge obiectivele financiare. Descoperă ce presupun, cum funcționează aceste investiții, ce avantaje
08 martie 2024
Fiecare persoană visează la ideea de a face bani fără să depună un efort constant. Cu toate acestea, puțini știu că există modalități de a câștiga bani pasiv chiar și
Vezi care sunt cele mai noi oferte evoMAG și comandă online rapid în maxim 30 de secunde.