A fost lansată oficial a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice.Vezi cati bani poti sa iei

08 iulie 2022

Articole din această categorie

Începând de vineri, 08 iulie 2022, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe și aspiratoarele.

 

 

Bugetul acestei etape este de 15 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 08 iulie 2022, ora 1000 – 14 iulie 2022, ora 2359 sau până la epuizarea bugetului.

rabla pentru electrocasnice

În cea de-a treia etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:

  • 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;
  • 400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

 

 

 

Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca nu stii cum sa faci bani.