Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Eram la fel ca tine, urmăream videoclipuri pe YouTube, visam să câștig bani prin dropshipping și eram curios despre modul în care adolescenții se îmbogățesc la un ritm pe care nu l-ai mai văzut niciodată. Așa că am decis să încerc. Pentru că nu puteam sa mai muncesc pentru altii, urmărind fără întreruperi am aflat ca sunt metode prin care poti face bani foarte usor, la indemana orcui.

In primul rand secretul este produsul. Cum găsesc un produs care se vinde foarte usor? Ei bine, am urmărit o mulțime de videoclipuri. Am decis să găsesc produsul prin metoda Tiktok Burning. Pentru că în dropshipping jocul se referă la un produs câștigător, mai puțin competitiv și extrem de captivant.
Metoda TikTok Burning este cea în care doar derulați pe TikTok cu hashtag-ul folosit #tiktokmademebuyit. Am făcut la fel. Am derulat aproximativ 2 ore până am găsit în sfârșit unul. Era un hanorac confortabil de tip urs. Apoi am decis sa il promovez prin intermediul unui magazin online. 

În urma unui tutorial video despre cum să configurați un magazin Shopify, si niste informatii text care le gasesti aici : am aflat cum poti castiga bani cu un magazin online , am creat un magazin cu un singur produs. Apoi a urmat partea mai grea. Am cheltuit 50 USD pe reclame TikTok. Nu eram sigur dacă asta va da roade, dar am ținut degetele încrucișate.

Rezultatul obtinut

A doua zi m-am trezit si mi-am dat seama ca am facut 5 vanzari. Nu-mi venea să cred. Mi-am dat seama că am câștigat 175 de dolari într-o singură zi. Iată cum mi-am dat seama:

Costul produsului a fost de 20 USD și am stabilit marja de profit la 45 USD. Am făcut 5 vânzări și înmulțind 45 USD cu 5 am obținut 225 USD. Apoi scădeți 50 USD (pe care i-am cheltuit pe reclame) din 225 USD obținem 175 USD. , bine la care se mai scad taxele 10%

Afla cum sa faci bani online prin dropshipping

Cum sa faci bani cu un magazin online

Este usor sa automatizezi procesul. Cel mai complicat lucru a fost sa incep, cu cat amani mai mult un lucru cu atat de apuci de el tot mai tarziu, de aceea este foarte important sa incepi. Simțindu-mă mai încrezătoare, am decis să pun mai mulți bani în reclame, folosind banii pe care îi generam. Și până la sfârșitul săptămânii, câștigurile mele au crescut la  3576 USD! A fost ca un vis devenit realitate. Deci, care este morala poveștii? 

Ei bine, uneori, a-ți lua o șansă se plătește foarte mult. Dacă pot să o fac, și tu poți. Este nevoie doar de puțin curaj și dorință de a învăța. Cine ştie? S-ar putea să fii următoarea poveste de succes!

Ce este exact Dropshipping?

Dropshipping este o formă de vânzare cu amănuntul online în care comerciantul cu amănuntul nu trebuie să plătească pentru produse înainte de a le vinde clienților.

Dropshipping servește ca un tip de metoda de îndeplinire a terților să mențină prețurile extrem de mici pentru comercianții cu amănuntul, unde furnizorii sau producătorii sunt cei care depozitează, ambalează și expediază produsele, eliminând această sarcină de la comercianții cu amănuntul.

 

Cum sa faci bani cu un magazin online

Diferența dintre Dropshipping și marketing afiliat

Ați putea crede că a dropshipping site-ul este la fel ca marketingul afiliat. Pentru ambele, produsele nu sunt gestionate de proprietarul site-ului. În schimb, proprietarul site-ului acționează mai mult ca un intermediar între client și furnizor.

Cu toate acestea, există unele diferențe distincte:

  • Dropshipping vă cere să vă asociați cu un furnizor sau producător.
  • Marketingul afiliat se poate face prin înscrierea în programul afiliat al oricărui retailer.

În ceea ce privește configurarea:

  • Dropshipping implică de obicei comerciantul cu amănuntul realizarea și gestionarea unui magazin online. Funcționează la fel ca un adevărat magazin de comerț electronic.
  • Specialiștii în marketing afiliați au nevoie doar de linkuri către produse de calitate pe care ar putea să le recomande. Nu este nevoie să aveți un magazin online cu funcționalitate de coș de cumpărături. De fapt, mulți comercianți afiliați optează pentru bloguri în loc de magazine online.

 

Daca vrei sa faci bani prin aceasta metoda poti sa iti faci un site cu ajutorul platformei WebWAVE

Cea mai simpla metoda de facut bani prin care poti castiga si tu bani rapid este la indemana ta. Incepe sa castigi bani online fara sa te stresezi. 

Daca esti in cautarea unei metode de facut bani din jocuri acceseaza site ul Dinstrada.ro sau daca esti in cautarea unei idei de afaceri de succes poti accesa site ul Descoperatera.ro unde sunt explicate pas cu pas cele mai bune si de succes afaceri 

Am investit 50 USD in Shopify-Dropshipping si am primit 3576 USD in 7 zile

09 februarie 2024
Afla cum sa faci bani din dropshipping. Cum sa iti faci un magazin online si sa castigi bani zilnic prin dropshipping