Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

E drept ca de cand a inceput “nebunia” cu Revolut majoritatea au fost bombardati cu link-uri, reclame si intrebari din partea prietenilor pentru ca sa va faceti un cont Revolut si sa va comandati un card Gratuit ca ulterior sa primiti 50 RON CADOU. Toate bune si frumoase doar ca putini v-au spus ca si ei primesc cate 50 de lei pentru fiecare prieten adus la Revolut, dar si mai putini v-au spus ca oricine poate castiga pana la 5.000 de LEI cu Revolut. Cum poti face asta? Pai pentru asta am scris acest articol pe care te invit sa-l citesti ca sa fi sigur ca ai inteles toate etapele ce trebuie parcurse pentru a castiga aceasta suma de bani. Am impartit acest mic ghid despre cum sa castigi cu Revolut in 5 pasi simpli.

 

Pasul Numarul 1:

Creeaza un cont gratuit pe REVOLUT intrant pe link ul urmator : WWW.REVOLUT.COM

 

Descarca aplicatia Revolut pe telefon. Creeaza-ti un cont Gratuit. Verifica-ti identitatea si comanda absolut GRATUIT cardul Mastercard Revolut. Nu platetsi nici o taxa. Livrarea este Gratuita si se face prin curier rapid. Pasul Numarul 1:

Castiga 5.000 LEI cu REVOLUT

Castiga 5.000 LEI cu REVOLUT

29 decembrie 2022

Pasul Numarul 2: 

Activeaza cardul si Primesti 50 RON CADOU din partea Revolut.

Pasul Numarul 3:

Asteapta mail-ul cu activarea ofertei cu “Ofera prietenilor 50 RON si primesti 50 RON”. Intra apoi in contul tau Revolut apasa pe link-ul ofertei. Copiaza apoi link-ul tau de invitatie (vezi imaginea alaturata) si apoi promoveaza-l prin Facebook (vezi pasul numarul 4).

Castiga 5.000 LEI cu REVOLUT

Pasul Numarul 4:

Creeaza o pagina noua de Facebook (sau utilizeaza una pe care o deti deja). Creeaza o reclama noua prin care sa targetezi persoane peste 18 ani interesate de Revolut si carduri bancare. Alege o imagine sau creeaza un banner (vezi pe Google cum creezi bannere online gratuit) si introdu link-ul tau de invitatie. Bugetul ar trebui sa fie de minim 20-30 de lei pe zi, dar recomandat e intre 50 si 100 de lei/zi pentru a avea rezultate notabile.

In prt scr-ul de mai jos aveti tot ce va intereseaza in legatura cu targetarea. Mai simplu de atat nici ca se putea.

Castiga 5.000 LEI cu REVOLUT

Iar mai jos aveti una dintre tipurile de reclame utilizate (Carusel in cazul de fata)

Castiga 5.000 LEI cu REVOLUT

Pasul Numarul 5:

Optimizeaza campania si incearca sa aduci prieteni in Revolut oferindu-le link-ul tau prin mesageria Facebook sau prin comentarii la postari care au legatura cu subiectul Revolut. Poti invita pana la 100 de prieteni per cont. Si dupa cum poti vedea in imaginea alaturata eu am reusit sa castig deja cei 5.000 de RON oferiti de Revolut. Poti si TU!

                              Castiga 5.000 LEI cu REVOLUT

Daca nu esti familiarizat absolut deloc cu Revolut si nu esti sigur ce inseamna probabil informatiile de mai jops te vor ajuta sa intelegi mai bine despre ce este vorba.

 

Ce este Revolut

In fapt este o aplicatie de tip fintech dezvoltata in Marea Britanie (nu apartine de nici o banca) care in parteneriat cu Mastercard si in urma unei licente europene luate pentru a activa ca o banca (era obligatoriu) ne arata cum va arata o banca in viitor. Fara sucursale. Fara acte fizice. Fara drumuri la banca. Fara costuri prea mari pentru clienti.

 

Care sunt avantajele majore pe care le ofera Revolut

In aplicatia Revolut iti poti face un card virtual cat si unul fizic absolut GRATUIT (inclusiv livrarea) iar avantejele acestuia sunt:

  • cardul standard este GRATUIT (stiu ca am mai zis, dar e musai de repetat)
  • poti retrage bani fara comisioane de la ATM (in limita a 800 lei/lunar)
  • poti sa ai un IBAN pentru fiecare cont facut in aplicatie
  • poti face oricate plati si transferuri doresti fara taxe
  • schimb valutar apropiat de BNR – practic orice tranzactie vrei sa faci ce include un schimb valutar cu Revolut iesi in castig

 

Ce reprezinta promotia actuala Revolut + 50 RON CADOU?

In primul rand este o strategie de marketing. Dar una benefica tuturor utilizatorilor. Iti poti comanda gratuit un card standard Revolut si dupa ce efectuezi prima plata vei primi drept cadou 50 RON din partea lor. Simplu si fara batai de cap. Banii intra instant la confirmarea platii care poate fi de orice suma (un amic a platit la magazin 5 lei si ceva pe o sticla de suc). Cardul fizic are transport gratuit prin curier rapid (ajunge de regula in 5-6 zile). Nu exista taxe sau comisioane de intretinere sau de orice fel. Pur si simplu comanzi cardul, primesti cei 50 de lei si apoi te bucuri de toate beneficiile pe care ti le ofera Revolut.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Aplicatia este foarte buna pentru toți oamenii, din fiecare țară. Puteți câștiga bani pe orice dispozitiv cu acces la internet