Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

ySense este unul dintre site-urile mele de sondaje preferate . Cu el puteti castiga zilnic pana la 100$ in functie de implicare .  Are un prag de plată destul de mic  și vă puteți alătura din majoritatea țărilor și, în general, oferă oportunități de a castiga foarte usor.

Castiga bani online prin vizualizarea de videoclipuri. 0,5$ pentru fiecare videoclip

08 ianuarie 2023

Așa că permiteți-mi să vă dezvălui imediat că ySense este legitim și că vă plătește – eu am fost plătit de multe ori și voi arăta dovada plății mai târziu.

Te poti inscrie apasand aici si sa incepi sa castigi bani  sau te poti inscrie pe www.ySense.ro

Site ul prezinta mai multe optiuni prin care poti sa castigi bani 

Opțiunea 1 – sondaje ySense:

Opțiunea 2 – Oferte plătite

Opțiunea 3 – Invită prietenii să se alăture

Opțiunea 4 – ySense Watch (vizionați videoclipuri)

Cea mai nouă adăugare la oportunitățile de câștig este ySense Watch. Aceasta este o secțiune în care puteți câștiga pur și simplu urmărind videoclipuri.

                  Castiga bani online prin vizualizarea de videoclipuri. 0,5$ pentru fiecare videoclip

 

Pur și simplu alegeți subiectul/canalul video preferat și există subiecte relevante, aproape indiferent de preferințele dvs.

Veți fi apoi direcționat către conținut din categoria respectivă și va trebui să rămâneți și să vizionați un videoclip pentru o anumită perioadă de timp. Va exista un cronometru care vă va spune când puteți trece la următorul videoclip.

Trebuie să vizionezi mai multe videoclipuri pentru a obține recompensa și poți urmări tot timpul câte ai mai rămas înainte de a fi plătit. De obicei, vor fi 7-10 videoclipuri.

De obicei, acest lucru vă va plăti 0,02 USD-0,03 USD. Deci nu este un câștig uriaș, dar este totuși destul de bun în comparație cu multe alte site-uri care oferă videoclipuri ca opțiune de câștig. Și lucrul bun la această opțiune este că poți găsi întotdeauna o modalitate de a câștiga, deși nu poți câștiga mult – dar cel puțin este distractiv în același timp.

Rețineți că, în prezent, această opțiune este disponibilă numai în SUA. ySense lucrează pentru a face această opțiune disponibilă în mai multe țări cât mai curând posibil, dar dacă nu puteți găsi ySense Watch când vă conectați, este pur și simplu pentru că nu este încă disponibil în țara dvs.

Opțiunea 5 – Bonus de activitate:
ySense oferă o mare posibilitate de câștig suplimentar, care îl diferențiază de multe alte site-uri de sondaje.

Dacă aveți o anumită activitate în fiecare zi, veți primi un bonus suplimentar numit Daily Checklist Bonus . Voi intra în detalii despre asta mai jos, deoarece este un subiect mare și are nevoie de propria sa secțiune.

Este gratuit să vă înscrieți și să participați la toate ofertele pe care le are ySense.

Opțiunea 6 – Fiți plătit pentru a juca:
Să fii plătit pentru a juca jocuri pe telefonul tău mobil este una dintre cele mai noi oportunități de câștig de pe ySense.

Cu toate acestea, este disponibil numai prin aplicația ySense (mai multe despre aplicație mai târziu).

Dar dacă vă place să jucați jocuri pe telefon, atunci aceasta poate fi o modalitate excelentă de a câștiga în același timp.

După ce v-ați autentificat în aplicație, mergeți la secțiunea „descoperiți” și alegeți „recompense pentru timpul de joacă”.

Aici puteți găsi diferite jocuri pe care le puteți descărca și apoi veți fi plătit pentru fiecare minut pe care îl jucați. Înainte de a descărca orice aplicație, ySense arată clar cât veți obține pe minut și cât puteți câștiga în general din fiecare joc.

În general, opțiunea de recompense pentru timpul de joacă de pe ySense este de fapt una dintre cele mai bune pe care le-am văzut din toate aplicațiile pe care le-am testat și care oferă recompense pentru timpul de joacă ca aceasta. Deci, dacă vă place să jucați, aceasta este cu siguranță o opțiune de verificat.

Cum ești plătit?
De fiecare dată când faceți un sondaj, primiți o ofertă, jucați jocuri sau faceți orice altceva pe ySense, veți câștiga dolari.

Metodele de plată sunt una dintre cele mai mari schimbări după ce ySense a fost rebranded de la ClixSense. Obișnuiați să vă plătiți banii prin Payoneer, Skrill, Dwolla, Tangocard sau cec.

Una dintre marile schimbări când a fost lansat ca ySense, este că a început să ofere plăți prin PayPal. Aceasta este metoda de plată preferată pentru mulți dintre site-urile de sondaje și Get-Paid-To, așa că au făcut posibil acest lucru.

Iar pragul de plată pentru PayPal este destul de scăzut, deoarece trebuie doar să câștigi 10 USD pentru a încasa prin PayPal. Și tot va dura prea mult pentru a ajunge la asta pe ySense.

Cu toate acestea, ySense a introdus și metode de plată cu un prag mai mic decât avea înainte ca ClixSense. Acum puteți obține carduri cadou Amazon deja când ați câștigat 5 USD. Și una dintre cele mai noi recompense pentru carduri cadou pe care le-a introdus sunt cardurile cadou Steam – cardurile Steam sunt, totuși, disponibile în principal în țările europene, în timp ce celelalte recompense sunt disponibile în toate țările.

În plus, vă puteți obține și câștigurile prin Payoneer și Skrill, care sunt, de asemenea, ambele modalități excelente de a obține câștigurile în numerar. Deci, în opinia mea, există câteva opțiuni de recompensă foarte grozave.

Când ați participat la un sondaj, veți putea de obicei să vedeți imediat recompensa pe contul dvs. ySense. Unele sondaje (cele care oferă o recompensă suplimentară) trebuie să fie aprobate înainte de a introduce banii în cont. Aceste sondaje sunt marcate cu un mic steag roșu, astfel încât sunt ușor de recunoscut.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

ySense este unul dintre site-urile din care puteti castiga bani vizualizand videoclipuri . Cu el puteti castiga zilnic pana la 100$ in functie de implicare