Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Ce salariu are un șofer de Uber sau Bolt în 2022. Suma pe care o încasează lunar. Șoferii care caută venituri în plus sau cei care își doresc venituri lunare generoase apelează cu ușurință la Uber sau Bolt. Aceste companii au căpătat o amploare foarte mare datorită interesului acordat atât de șoferii cât și de utilizatorii ridesharing. Uber se află în România din anul 2015, iar Bolt din 2016. Iată așadar ce salariu are un șofer de Uber sau Bolt în 2022, precum și care este suma pe care o încasează lunar.

Ce salariu are un șofer de Uber sau Bolt în 2022. Suma pe care o încasează lunar

Compania Bolt a fost lansată în Estonia, în anul 2013, care a început să ofere și servicii de livrare de mâncare de la diverse restaurante, închirieri auto și închirieri de trotinete electrice. Uber este o companie americană. Prin intermediul unor aplicații de pe tabletă sau smartphone, li se permite clienților să comande taxiuri.

Aceste două companii au sedii și la noi în țară, precum și angajați. Salariile angajaților de la Uber sau Bolt, din România, nu sunt unele fixe. Acestea variază în funcție de numărul curselor efectuate, de zonă în care se desfășoară activitatea, de numărul de zile și de ore lucrate, de numărul de kilometri parcurși, precum și de bonusurile care se oferă în cadrul acestora. Iată ce salariu are un șofer de Uber sau Bolt în 2022 și care este suma pe care o încasează lunar aceștia, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Ce salariu are un șofer Uber

În anul 2019, un angajat de la Uber, din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Șofer comercial, încasa un salariu net lunar de 6.000 de lei.

Cat castiga un șofer de Uber sau Bolt în 2022. Salariu pe care il încasează lunar

17 august 2022

Tot în anul 2019, un angajat de la Uber, din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de Operations specialist, încasa un salariu net lunar de 7.000 de lei.

Tot în anul 2019, un angajat de la Uber, din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de Șofer categoria B, încasa un salariu net lunar de 6.000 de lei.

În același an, un angajat de la Uber, din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an, pe funcția de Șofer ridesharing, încasa un salariu net lunar de 3.500 de lei. La acesta se adăugau și bonusuri în valoare de 300 de lei pe lună, precum și bacșiș în valoare de 300 de lei lunar.

Ce salariu are un șofer Bolt în 2022

În anul 2022, un angajat de la Bolt, din România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Livrator mâncare, încasa un salariu net lunar de 2.000 de lei.

Pentru a vedea ce salariu are un șofer Bolt care își desfășoară activitatea, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, ajunge să încaseze lunar, un salariu de aproximativ 5.000 – 6.000 de RON. Iată cum se calculează câștigul zilnic al unui șofer Bolt, din București, cunoscând tarifele de bază ale curselor, care sunt redate mai jos:

  • Bolt – 1.3 lei tarif de bază, 1.3 lei per kilometru + 0.22 lei per minut, cursă minimă de 10 lei;
  • Bolt Protect – 1.3 lei tarif de bază, 1.3 lei per kilometru + 0.22 lei per minut, cursă minimă de 10 lei;
  • Bolt Confort – 1.56 lei tarif de bază, 1.56 lei per kilometru + 0.28 lei per minut, cursă minimă de 12 lei;
  • Bolt Trimite un pachet – 1.56 lei tarif de bază, 1.56 lei per kilometri + 0.28 lei per minut, cursă minimă de 12 lei.

În orele de vârf, adică intervalul orar 07:00 – 11:00 și 16:00-20:00, zilnic, sau 20:00 până la 03:00 în weekend se aplică alte tarife, după cum urmează:

  • Bolt + Protect – 1.56 lei tarif de bază, 1.56 lei per kilometru + 0.26 lei per minut, cursă minimă de 12 lei;
  • Confort + Trimite un pachet – 1.98 lei tarif de bază, 1.98 lei per kilometru + 0.34 lei per minut, cursă minimă de 14.4 lei.

 

Câștigurile pot fi diferite în funcție de cursă

De asemenea, cât faci din câștiguri Uber sau Bolt diferă de la o zi la alta și trebuie luate în calcul mai multe informații. Media este de aproximativ 120-140 de lei pe zi, însă poți câștiga chiar și 300 de lei, dacă ai curse mai lungi și le alegi strategic. Cu o medie de 120 de lei, lucrând 20 de zile, șoferul poate încasa 2.400 de lei.

Există și drumuri în afara orașelor pe care unii clienți le aleg. De exemplu, pentru o cursă București – Constanța, șoferul poate primi chiar și 850 de lei. Cele mai bine plătite curse sunt cele la aeroport și cele din oraș către zonele din apropierea acestuia.

Totodată, trebuie luat în calcul și faptul că va trebui să plătești un comision Uber 2022 de 25% din câștigul fiecărei curse. Costul combustibilului, taxele pentru mașină și întreținerea acesteia trebuie plătite tot din propriile câștiguri.

Comisioanele pentru fiecare cursă sunt diferite. Ele sunt calculate în funcție de distanța cursei și de locul de pornire. De exemplu, tarifele pentru curse pot să înceapă de la 4-5 lei pentru curse mici, însă pot ajunge și până la 30 de lei pentru distanțe mai lungi.

În salariul Uber de 6.000 de lei sunt incluse și diferite bonusuri aferente numărului de curse pentru o medie de 300 de kilometri pe zi. Dacă un șofer efectuează minim 500 de curse pe lună, va primi un bonus de 1.000 de lei.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Ce salariu are un șofer de Uber sau Bolt în 2022. Suma pe care o încasează lunar. Șoferii care caută venituri în plus sau cei care își doresc venituri lunare generoase