Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Slujbele de dezlegare sunt realizate doar de anumiți preoți ai bisericii

Ce înseamnă de fapt slujba de dezlegare? Nu toți preoții au curajul să le facă!

10 octombrie 2022

Cu siguranță ai auzit măcar o dată de farmece, energii negative, cununii legate sau alt gen de duhuri rele. Persoanele care vor să facă rău se asociază cu astfel de șiretlicuri ce nu au legătură cu viața creștinească. Pentru a înlătura duhurile de această natură este nevoie de multă credință, rugăciune, dar și de slujbele specifice de dezlegare.

Cine poate face aceste slujbe

Slujbele de dezlegare, pe înțelesul tuturor, constau în citirea unor rugăciuni speciale denumite molifte. În cazurile dezlegărilor duhurilor rele, este necesar ca aceste slujbe să fie completate de post aspru din partea persoanei sau familiei suferinde. De asemenea și cei apropiați acestora se pot ruga pentru eliberarea lor de aceste negativități.

Moliftele sunt slujbe cu o putere aparte, iar din acest motiv nu toți preoții se încumetă să le săvârșească. Se consideră că a intra în luptă cu astfel de duhuri necurate este o mare încercare inclusiv pentru preoti. Relele se pot abate chiar asupra celor care fac moliftele sau asupra familiilor lor.

În general, cei care au curajul de a duce această luptă „cu necuratul” sunt preoții de mănăstire. Cu arma credinței în mână și cu crucea lui Hristos,aceștia țin piept relelor care se abat asupra sufletelor.

Moliftele Sfântului Vasile, cele mai puternice slujbe împotriva farmecelor

Cele mai puternice și folositoare slujbe de îndepărtare a duhurilor necurate din casa și familia omului sunt moliftele Sfântului Vasile. De altfel, acestea se citesc pentru vindecarea sufletului celor care au fost ținta unor astfel de lucruri negative, străine de credință.

Moliftele Sfântului Vasile se citesc în biserică la început de an. Pe 1 Ianuarie credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile. De altfel, slujbele speciale sunt realizate și pentru dezlegare de farmece sau rele, în alte momente de peste an, în biserici sau mănăstiri.

De asemenea, după moliftele Sfântului Vasile, preoții citesc rugăciuni ale Sfântului Ioan Gură de Aur. Acestea sunt recunoscute ca având puterea de a alunga blestemele.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Ce înseamnă de fapt slujba de dezlegare? Nu toți preoții au curajul să le facă!