Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Dacă ti ai pus vreodata intrebarea : Cat castiga un politist ? ,, Aici gasesti  raspunsul . În luna noiembrie a anului 2021, angajatii MAI castigau urmatoarele sume, potrivit MAV.GOV.RO

 

Salarii lucratori MAI

 

Polițiștii sunt epuizați, se simt discriminați în comparație cu alte categorii profesionale, spun că nu au fost protejați de superiori și se gândesc la proteste. Acestea sunt concluziile unui sondaj făcut în rândul polițiștilor cu privire la efectele pandemiei de Covid-19.         

             

Aproape 1.500 de poliţişti de la Biroul Poliţiei Rutierei se află, de 1 mai, la datorie, pe şosele, cu aproximativ 350 de radare, pentru a preveni, în acest fel, eventuale accidente, informează news.ro.

De foarte multe ori ne întrebăm cum un poliţist supraponderal poate alerga după infractori şi mai ales cum poate trece acesta de testele fizice. Teoretic, omul legii se află în stradă şi trebuie să aibă pregătire fizică pentru a interveni atunci când constată o infracţiune. Dacă are loc o tâlhărie sau o altă infracţiune stradală, cum poate alerga după infractori un poliţist care are peste 100 de kg? Cu astfel de probeleme se confruntă cel mai probabil toate inspectoratele de poliţie din ţară.

Articole din această categorie

13 iulie 2022

Ce salarii sunt in MAI. Ce salarii au politistii? Cat poate sa castige un politist!