Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Expresia pentru a face bani jucând jocuri pe telefon este o frază foarte tare și incitantă. Joacă jocuri pe mobil și câștigă bani. Câștigând bani jucând jocuri la telefon, ne jucăm, ne distrăm, petrecem timp pe deasupra, câștigăm bani. Da, acum deschidem fișierul pentru a câștiga bani jucând jocuri la telefon și răspundem la întrebări precum poți câștiga bani jucând jocuri, cine poate câștiga bani jucând jocuri, care jocuri fac bani.

Dacă ești gata, să începem. În primul rând, permiteți-ne să vă reamintim încă o dată că nu schimbăm speranța cu articolele minunate de pe site-ul nostru. Nu vorbim despre aplicații care pretind că fac bani, ci despre aplicații care chiar fac bani. Din acest motiv, examinăm deschis și scriem ce aplicație face bani și ce aplicație nu.

În acest articol, va fi scris clar care jocuri fac bani și care jocuri nu. Știi că există multe modalități de a face bani online. De asemenea, există multe modalități de a câștiga bani la telefon. Această situație este, din păcate, abuzată de mulți dezvoltatori de jocuri sau aplicații. Toată lumea susține că într-un fel aplicația sau jocul lor face bani.

Dar faptele nu sunt așa. Dacă faci o cercetare despre jocurile care fac bani pe internet, vei întâlni sute de jocuri despre care se spune că fac bani. Când veți vedea acest lucru, vă veți aprofunda căutarea cu gândul la ce joc va câștiga cei mai mulți bani și veți vedea sute de conținut fake. Nu ai cum sa te inbogatesti dar poti face cat sa fii rasplatit pentru timpul tau.

Este real să câștigi bani jucând jocuri pe telefon?

Modelul de a face bani jucând jocuri pe telefon este de fapt un model real și există oameni care chiar câștigă bani jucând jocuri. Desigur, ceea ce înțelegem prin jocuri aici sunt jocuri complet legale, morale și inocente. Nu vorbim despre jocuri precum jocuri de noroc, jocuri de cazinou, jocuri de zgârieturi, jocuri de pariuri ilegale. Astfel de jocuri sunt în afara domeniului nostru de aplicare.

Jocurile pentru a face bani pe mobil despre care vorbim în acest articol grozav sunt diverse jocuri de curse cu mașini, chestionare câștigătoare de premii, jocuri bazate pe acumularea de puncte zilnice sau pe actualizarea profilului.

Da, există jocuri pentru mobil în magazinele de aplicații Android sau iOS care au într-adevăr potențialul de a câștiga bani sau monede. Pe măsură ce joci aceste jocuri, câștigi puncte, bonusuri și monede. Desigur, în timp ce faci bani, dezvoltatorul jocului face și bani. Pentru că în timp ce joci, ți se vând niște obiecte pentru a fi folosite în joc, se vând monede și lucruri similare, ți se arată reclame în timp ce joci și ți se dau câteva în schimb.

Cu toate acestea, numărul dat este atât de mic încât, dacă joci doar pentru a câștiga bani, cu siguranță nu merită. Dar dacă vrei să te distrezi și să câștigi puțini bani, atunci e diferit. Cu toate acestea, banii pe care îi vei câștiga din joc  pe telefon nu vor depăși 500 lei pe lună.

Mai mult, deoarece majoritatea creatorilor de jocuri sunt din străinătate, vei avea probleme la retragerea banilor pe care i-ai câștigat, iar multe costuri de transfer te vor aștepta în timp ce transferi banii către băncile turcești.

Pe acest excelent site (multipara.net) unde discutăm probleme de monetizare, am examinat ce jocuri câștigă câți bani separat și vom calcula banii pe care îi puteți câștiga din jocuri, deschizând un titlu separat pentru fiecare joc. Totuși, în general, să spunem de la început că nu este posibil să câștigi bani foarte serioși jucând jocuri pe telefon sau pe computer.

Dar, desigur, există o modalitate prin care poți câștiga bani serioși jucând jocuri. Acum, în restul articolului nostru, vă vom explica cum puteți câștiga bani jucând jocuri pe telefon sau pe computer.

Câștigați bani vânzând conturi de joc sau articole

Adevărata modalitate de a câștiga bani jucând jocuri este să vinzi profilul tău de joc sau articolele pe care le ai în profilul tău care pot fi transferate altor jucători. Dacă vorbim de un model de monetizare ca acesta, atunci da, bineînțeles, se pot câștiga bani jucând jocuri pe telefon.

Deci, cum fac asta? Să luăm jocul Candy Crush Saga de exemplu, joci acest joc de mult timp și ai făcut multe progrese, iar profilul tău de jucător este destul de ridicat. Profilul tău la niveluri superioare este acum valoros și poate fi achiziționat de pasionații de jocuri Candy Crush Saga. Cine cumpără? Jucătorii care doresc să atingă nivelul tău fără efort, cum ar fi jucătorii care doresc să experimenteze plăcerea de a-ți atinge nivelul de profil și privilegiile din joc.

Cu alte cuvinte, se întâmplă așa, unele jocuri au obișnuiți, joacă acele jocuri tot timpul, sunt foarte curioși de ce îi așteaptă la nivelul următor, la nivelul următor, ce se va întâmpla când trec la nivelul următor, cu ce fel de adversar sau ordine se vor confrunta.Sunt atrasi de profilurile altor jucatori care au ajuns la niveluri destul de avansate.

Idei pentru a câștiga bani jucând jocuri

Vă putem oferi câteva idei despre a face bani jucând jocuri pe mobil. Poți să verifici următoarele idei de monetizare și să le încerci dacă ți se potrivesc și aceste oportunități sunt disponibile în țara ta.

 • Joacă prin descărcarea de jocuri pentru a face bani din magazinele de aplicații.
 • Obținerea locului I sau II la concursuri premiate.
 • Câștigați comisioane pentru achizițiile din joc.
 • Câștigați bani realizând sarcini precum clic pe reclame sau vizionarea videoclipurilor.
 • Câștigați bani vânzând articole din joc.
 • Câștigați bani vânzând conținut creat în joc.
 • Câștigați bani participând la turnee din joc.
 • Câștigați bani cumpărând articole sau personaje din joc.
 • Câștigați bani gestionând clanul sau grupul creat în joc.
 • Câștigați bani gestionând echipa creată în joc.
 • Câștigați bani vânzând produsele pe care le câștigați în joc.
 • Câștigați bani vânzând punctele de experiență sau recompensele pe care le obțineți în joc.
 • Câștigați bani vânzând strategiile pe care le-ați dezvoltat în joc sau hărțile de joc pe care le-ați obținut.

Vă invităm să citiți modalitățile reale de a face bani (celelalte articole ale noastre) și să încheiați articolul nostru aici.

Vă dorim bunăstare.

Cum sa castigi bani din jocuri. Castiga bani jucand jocuri pe telefon.

15 iunie 2023
Afla cum sa castigi bani din jocurile de pe telefon. Castiga bani reali jucand jocuri pe telefon. Cele mai bune metode de facut bani de pe telefon