Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Ajungerea în topul Google și obținerea unui trafic organic mai mare în motoarele de căutare este o îmbunătățire considerabilă a autorității domeniului dumneavoastră. SEO-ul, sau optimizarea pentru motoarele de căutare, reprezintă arta de a îmbunătăți performanța site-ului dumneavoastră, astfel încât să puteți obține un rang mai înalt în paginile de rezultate ale motorului de căutare și, implicit, să atrageți mai mult trafic organic.

Pentru a maximiza vizitele organice, este esențial să dezvoltați o strategie bine definită, să remediați erorile tehnice ale site-ului, să optimizați versiunea mobilă, să efectuați o optimizare externă și internă corespunzătoare, să actualizați conținutul în mod regulat, să creați un blog cu conținut unic și să promovați site-ul prin intermediul rețelelor sociale.

Vizitele organice pot fi obținute prin aplicarea unui set de metode, instrumente și recomandări eficiente.

Urmand acest articol vei afla cum poti creste in 7 pași traficul organic către blogul și site-ul dvs. de afaceri, veți putea să atingeți aceste obiective cu succes.

1. Planificati Strategia personalizata SEO

Pentru a obține succes pe termen lung în campaniile dvs. SEO și pentru a crește traficul organic în timp, este esențial să aveți un plan SEO clar și bazat pe date.

Acest plan ar trebui să cuprindă obiectivele dvs. și modul în care le veți atinge. Scopul este să stabiliți obiective realizabile și realiste, care să contribuie la obiectivele mai largi ale companiei.

Dacă obiectivul dvs. este să creșteți traficul general pe site și nu este atât de importantă conversia acestor vizitatori în potențiali clienți, puteți adopta o abordare mai diversificată în campaniile dvs. SEO și în selectarea cuvintelor cheie. În schimb, dacă doriți să creșteți traficul organic către anumite părți ale site-ului dvs., veți avea nevoie de o strategie SEO mai specifică.

2. Gasiti cuvantul cheie relevant pentru continutul crat de dumneavoastra

Pentru a găsi cuvinte cheie relevante pentru paginile dvs., puteți:

 • Realiza cercetarea cuvintelor cheie folosind instrumente adecvate de cercetare a cuvintelor cheie.
 • Concentrați-vă pe cuvinte cheie cu termeni mai largi ca și context (mai mult de 3 cuvinte).
 • Luați în considerare cuvintele cheie LSI (Index Semantic Latent), care sunt similare cu cuvintele cheie primare.
 • Asigurați-vă că relevanța cuvintelor cheie generează trafic de calitate către site-ul dvs. Acest lucru se referă la conceptul de relevanță a cuvintelor cheie pentru fiecare pagină a site-ului dvs.

3. Optimizarea perfecta a versiunii de mobil a site-uluri

Peste 65% dintre utilizatorii de internet preferă să efectueze achiziții și să navigheze pe dispozitivele mobile. Este crucial să acordați o atenție deosebită optimizării versiunii mobile a site-ului dvs. pentru a nu pierde această mare parte a audienței. Prin optimizarea pentru mobil, puteți extinde semnificativ acoperirea publicului dvs. țintă și să stimulați vânzările și abonamentele.

Iată câteva sfaturi pentru optimizarea site-ului pentru mobil:

 • Alegeți între crearea unei versiuni mobile distincte sau utilizarea unui design adaptiv pentru site-ul principal. În cazul celei de-a doua opțiuni, site-ul se va ajusta automat la diversele dimensiuni ale ecranelor dispozitivelor.

 • Asigurați-vă că navigarea pe site-ul mobil este simplă și intuitivă, având în vedere că utilizatorii nu au acces la o tastatură fizică sau comenzi rapide.

 • Clarificați categoriile site-ului pentru a facilita accesul utilizatorilor printr-un meniu simplu și intuitiv.

 • Evitați utilizarea ferestrelor pop-up, deoarece acestea pot deranja utilizatorii pe dispozitivele mobile. Încercați alte modalități de transmitere a mesajelor și ofertelor către utilizatori.

 

Cum sa cresteti traficul organic pe site-ul web

4. Verifica regulat contentul si updateaza-l

Actualizările de conținut reprezintă un factor crucial care influențează clasamentul pe web. Acestea includ atât revizuirea și îmbunătățirea conținutului existent, cât și publicarea de conținut nou. Prin actualizarea constantă a materialelor, vă mențineți poziția în clasament, sporind credibilitatea și având un impact pozitiv asupra indexării.

Mentinerea relevanței conținutului este esențială, deoarece motoarele de căutare priorizează conținutul actualizat în mod regulat, care oferă valoare pe termen lung. Adăugarea de elemente multimedia, cum ar fi infograficele, în paginile dvs. actualizate, poate face conținutul mai captivant și mai interactiv, crescând, de asemenea, timpul petrecut pe pagină, ceea ce este un indicator al unei experiențe pozitive pentru utilizatori.

Este important să efectuați actualizări în mod regulat conform planului de conținut. Acest lucru vă va permite să lucrați cu cuvinte cheie noi și să atrageți trafic organic din motoarele de căutare.

5.Creeaza un blog

Un blog este o resursă valoroasă esențială pentru atragerea traficului organic, nu doar pentru cererile comerciale, ci și pentru solicitările de informații. Înainte de a efectua o tranzacție, mulți dintre noi obișnuim să cercetăm și să evaluăm cu atenție produsele sau serviciile disponibile. Un blog cu conținut interesant și relevant crește șansele ca vizitatorii să întreprindă acțiunea dorită după citirea recenziilor sau a informațiilor furnizate.

Atunci când scrii pe un blog, împărtășești cunoștințe valoroase pe care publicul tău le caută. Atunci când aceștia caută aceste informații cu cuvântul cheie relevant pe care îl vizezi, vor descoperi site-ul tău și vor verifica postarea. Astfel, îți permite să atragi mai mulți potențiali clienți către pagina ta, oferindu-le informații utile pe care le caută.

Pe blog, poți publica știri, materiale informative, infografice, recenzii video și multe altele, toate acestea având potențialul de a atrage atenția și de a încuraja vizitatorii să-și formeze o opinie despre ceea ce oferi. Atunci când scrii articole pentru un blog, poți include linkuri către un catalog de servicii/produse, astfel încât clienții să poată achiziționa imediat produsul dorit fără a pierde timp căutând pe site.

 

6. Distribuiti Paginile dvs. Web pe Retelele Sociale

Dacă vă bazați exclusiv pe tactici de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) pentru a vă crește traficul organic, riscați să pierdeți alte strategii valoroase care v-ar putea ajuta să generați mai mult trafic. Marketingul pe rețelele sociale reprezintă o altă oportunitate excelentă de a atrage utilizatorii către site-ul dvs., prin intermediul linkurilor către articolele de blog sau directoarele de articole.

Rețelele sociale sunt un canal perfect pentru a distribui conținutul unui site web și articolele de blog către cititorii săi. Odată ce vă construiți o audiență loială pe rețelele sociale, veți putea posta conținut nou și vă veți asigura că cititorii pot descoperi lucruri noi imediat. În plus, conținutul excelent din blog vă va ajuta să vă construiți o bază mai mare de adepți.

Puteți promova paginile pe propriul dvs. profil de social media pentru a ajuta la generarea de trafic organic către site-ul dvs. Nu doar că îi aduce pe adepți înapoi pe site-ul dvs., dar dacă aceștia distribuie postarea, vor aduce trafic nou către pagina dvs.

7. Castiga backlink-uri

Dacă doriți să creșteți traficul organic în afara optimizărilor de pe propriul dvs. site web, trebuie să câștigați backlink-uri. Backlink-urile reprezintă legături către site-ul dvs. de la alte site-uri externe și sunt esențiale pentru succesul site-ului dvs., deoarece sunt unul dintre cei mai importanți trei factori pe care Google îi folosește în clasarea site-urilor web. Aceste legături contribuie la creșterea încrederii și autorității site-ului dvs. în industria dvs.

Cel mai bun mod de a obține backlink-uri este să creați conținut relevant legat de industria dvs. Blogul dvs. poate servi drept oportunitate excelentă pentru a obține backlink-uri de la site-uri credibile.

Blogging-ul este cea mai bună sursă pentru backlink-uri, deoarece:

 • Puteți distribui articolele pe rețelele sociale.
 • Aveți libertatea de a scrie despre diverse subiecte.
 • Puteți viza o gamă largă de cuvinte cheie.
 • Puteți împărtăși articolele în buletine informative prin intermediul e-mail-urilor.

Deoarece blogurile sunt versatile, ele creează diverse căi și oportunități pentru a ajunge la oameni care să își promoveze propriile lor pagini prin link-uri către postările dvs.

 

Cum sa cresteti traficul organic pe site-ul web 

Daca vrei mai mult trafic organic, trebuie sa lucrezi pentru asta. Aceasta inseamna sa depui tot ce e mai bun de fiecare data, sa urmaresti oportunitatile pe care concurentii dvs. le-au ratat, sa fii consecvent, sa scrii bloguri in mod strategic si “sa ramai in partea buna” a motorului de cautare Google.

Toti acesti pasi vor necesita timp, dar daca esti cu adevarat hotarat sa reusesti in acel obiectiv la care ai visat, atunci fa acesti pasi acum, deoarece este prima parte a calatoriei tale.

Cum sa cresteti traficul organic pe site-ul web 

24 februarie 2024
Ajungerea în topul Google și obținerea unui trafic organic mai mare în motoarele de căutare este o îmbunătățire considerabilă a autorității domeniului dumneavoastră