Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Viata de student trebuie sa fie ca la carte si pentru asta ai nevoie de bani. Esti  animat de o mulțime de dorințe. Iti doresti să nu ratezi nici o ieșire în oraș, vrei să călătorești mult, să mergi la fiecare meci de fotbal, să scoți cat de multe fete în oraș sau să ieși cu un băiat și, si pentru ca toate aceste lucruri sa se intample ai nevoie de bani . Și dacă se poate să-i faci tu astfel incat sa nu depinzi de parinti.

De ce se întâmplă asta acest lucru? De mult ori aceste dorințe ale  statutului de independent din punct de vedere financiar apar inca din primul an de facultate. Chiar dacă părinții se asigura ca nu iti lipseste nimic, și dacă nu o fac este foarte bine, tu vrei din ce in ce mai mult. Vrei să nu le mai ceri lor si sa gasesti metode de facut bani pe cont propriu!

Prin urmare,  nevoie de bani se accentueaza din ce in ce mai mult. Chiar și atunci când îți oferă părinții tot si iti fac toate poftele, banii în plus nu strică niciodata!

În acest sens, vreau ca acest articol sa fie citit de toti studenti, care își doresc sa descopera cum sa faca bani mai multi prin propriile variante astfel incat sa isi poata cumpăra tot ceea ce își doresc.

O să îți scriu , așadar, despre câteva metode de facut bani  , cele mai bune metode prin  care poți obține foarte mulți bani sunt aici . Nu garantez faptul că toate metodele de facut bani vor fi pe placul tău, însă, trebuie să recunoști si tu, că nici nu ai cum să faci mai multe lucruri care iti plac în același timp.

Acest articol este pentru toti studenti si tineri  care vor, pe lângă facultate, să facă bani online si fizic , bani care se fac mai rapid si usorin plus.

Tu vrei să faci bani pe cont propriu, sa ai venituri pasive și să nu mai depinzi în totalitate de părinții tăi? Dacă răspunsul este unul pozitiv, atunci te invit sa citesti si să descoperi varianta și modalitatea care ți se potrivește cel mai bine si sa o pui in practica.

Sunt curioas cu ce varianta de facut bani te vei identifici cel mai bine!

O varianta bună pentru un venit în plus este mediul online

Ești genul de om care petrece mult timp in mediul online, însă vrei să faci bani din treaba asta , să realizezi ceva, să ai un rezultat, nu să stai  si sa pierzi timpul pe Facebook? Ai prefera să ai un rezultat palpabil după câteva ore decât să te joci sau să vizionezi filme?

Parerea mea este  că orice tânăr, încă din perioada studenției și nu numai, trebuie să știe multe variante de facut bani astfel incat  să se folosească pe sine pentru a avea un venit pasiv. Și aici mă refer la anumite servicii pe care le poți oferi in schimbul unor sume de bani, în urma calităților pe care le ai.

Pe lângă imaginea si stima proprie pe care ți-o poți face, vreau să cred că orice tânăr trebuie să învețe să-și vândă serviciile cat mai bine.

Dacă ești pasionat de fotografie sau de scris, poți să începi să scrii pe diferite bloguri, poate chiar pe unul cu subdomeniu pentru început, unde să evidentiezi pasiunile tale, idei care să conducă la diferite activitati cu care s-ar putea să relaționeze și alți studenți. Sau, de ce nu, și altă categorie de vârstă.

In cautare  foarte mult sunt blogurile axate pe o anumită nișă și mai puțin cele generaliste. Așadar, dacă ai vreo pasiune ascunsa, scrie despre ea și, cel mai important, fă bani de pe urma ei.

Blogurile de nișă, de altfel, sunt blogurile care abordează in detaliu un anumit subiect. Un exemplu reprezentativ il constituie chiar acest site, pe care eu scriu, deoarece se axează în principiu pe variante de facut bani, dar și subiecte din care poti invata inca de tanar cum sa faci bani.

Dar cum poți face, în esență, bani din blog? Banii vin de pe urma marketingului afiliatcolaborări sau alte companii, dar și din advertoriale și partea de creare conținut.

Dacă nu vrei blogging, însă, îți pot face un site de nișă prin care să promovezi diferite servicii sau produse care să mearga cu domeniul, marketingul afiliat fiind o metodă prielnică prin care poți obține foarte mulți bani.

O altă variantă utila ar fi CPC-urile, unde tot ceea ce trebuie să faci este să rezolvi diferite  task-uri online promovate de anumite site-uri de domeniu.

Dacă optezi si vrei sa faci bani prin această metodă, trebuie să știi că nu este neapărată nevoie să ai un site sau un blog și nici cunoștințe in plus de informatică sau programare.

Eu recomand aceste metode pentru că mi se par foarte eficiente atunci când vine vorba de mediul online, însă, cu siguranță, mai există și alte variante, doar că acestea s-ar putea să-ți ocupe mai mult timp.

Ceea ce-ți recomand , pe de altă parte, este să fii la timp cu noutatile  în orice domeniu și, mai mult decât atât, caută ceea ce te definește si iti place sa faci , indiferent de părerile celor din jur. It is all about you! Tu știi cel mai bine ce te pasioneaza.

Trebuie să stii când vine vorba despre mediul online câteva lucruri. Trebuie să ai  în considerare câteva aspecte. 

TIMPUL este cheia succesului. Nu uita că un venit constant se construiește în timp, mai ales când vorbim despre mediul online. Unele metode de facut bani pot functiona dupa o jumătate de an, un an sau chiar mai bine. Depinde doar de timpul pe care-l acorzi acestei părți și de calitatea muncii pe care o prestezi.

Odată cu experiența vor veni banii. Așa este in fiecare domeniu. Chiar și când vine vorba despre un job obișnuit, venitul mare apare în timp prin avansare. Acesta fiind mersul lucrurilor

Răbdarea trebuie să fie punctul tău forte, pentru că în acest fel munca pe care ai depus-o va rasari in timp, iar tu te vei putea bucura de ele ulterior. Dacă ajungi foarte bun, chiar și prin efort minim din partea ta se poate întâmpla asta.

Ocupă-te de partea de freelancing încă din facultate

Cunoști ideea de freelancing? Sunt sigur că l-ai mai auzit prin diferite locuri și că-ți este familiar. Pentru a mă asigura că nu ai uitat, o să spun faptul că acesta se traduce ca liber profesionist, lucrezi pentru tine , nu pentru altcineva.

Aceasta parte de freelancing nu este indragita de multe persoane care nu au incredere in ele , ea nu este  văzută ca un business în adevăratul sens al cuvântului, însă poate reprezenta un început.

Acest tip de afacere depinde de serviciile pe care le poți oferi și de abilitățile tale, lucrezi, în mare parte, de unul singur, fără alți colegi.

De exemplu, ca freelencer, poți oferi servicii care să vizeze partea de scriere despre anumite produse fizice sau online, iar în acest fel îți poți găsi colaborări de lungă durată și poți fi expert in viitorul apropiat  în domeniul in care demarezi.

Cele mai frecvente exemple de  joburi care merg pe partea de freelancing sunt cele care implica  marketingul online.

Cercetează în amănunt tipurile de site-uri care sunt în căutarea acestui serviciu, fă-ți clienți și câștigă bani din asta.

Dezvoltă-ți un business mic prin prisma căruia să acoperi anumite necesități

Dacă te uiti  în jur, vei observa faptul că prietenii sau necunoscuții au anumite nevoi si sunt gata sa plateasca pentru a profita de ele. Axează-te pe această idee din piata și vezi ce se cere cel mai mult, iar acolo trebuie sa intervii tu.

Fie că alegi pentru inceput să faci ceva în direcția transportului de băutură, mancare  sau chiar persoane, cum ar fi Uber sau orice alt serviciu de acest gen, fie că vrei să mergi pe o ideela care te ai gandit de ceva vreme, nu uita că niciodată nu este târziu să încerci să și implementezi acea idee si sa faci bani din ea.

Cât timp ești tânăr, poți încerca foarte multe lucruri fara sa afecteve un posibil esec! Cu cat vei incerca mai mult cu atat vei capata mai multa experienta. Descoperă-te și, nu în cele din urmă, câștigă de pe urma descoperii pe care ai făcut-o!

Nu neglija internship-urile

Multe IMM-uri, firme sau multinaționale caută studenți incepatori sau priceputi dar adaptabili care să facă practică, în schimbul unui salariu, mic ce-i drept, dar atât de necesar pentru inceput.

Faza buna este ca programul, desigur, nu este foarte solicitant, astfel că în acest fel poți merge și la facultate, dar poți obține și câțivao suma de bani  bani depunând un minim de efort.

Mai mult decât atât, orice astfel de internship aduce un mare plus la CV.

 

Angajează-te part-time

Direct la magazinele fizice sau in mediul online vei găsi o sumedenie de anunțuri în care se cauta  persoane care să fie dispuse să lucreze part-time ,un anumit număr de ore pe săptămână sau între 4 și 6 ore pe zi.

Crede-mă, piata este mare si ai de unde alege, mai ales dacă ești dedicat și-ți dai puțin silința.

Chiar dacă in majoritatea cazurilor ne place sa criticam ceea ce nu cunoastem, trebuie să ne gândim că uneori, in viata, este foarte  important rezultatul si ceea ce te face fericita. Mai ales daca vrei sa castigi semnificativ peste medie.

Cum să faci bani în timpul facultății

02 martie 2023
O să îți scriu , așadar, despre câteva metode de facut bani  , cele mai bune metode prin  care poți obține foarte mulți bani sunt aici