Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.
Bine ați venit la Binance.com - cea mai mare platformă de schimb de cripto din lume.
Să începem în 5 pași rapizi și simpli:
  • Pasul 1: Înregistrați un cont
  • Pasul 2: Efectuați verificarea
  • Pasul 3: Depuneți cripto
  • Pasul 4: Cumpărați cripto
  • Pasul 5: Explorați produsele Binance
Pasul 1: Înregistrați un cont
Înregistrați un cont Binance din  aplicația Binancesite-ul web Binance sau  aplicația Binance Desktop cu adresa dvs. de e-mail sau numărul de telefon.
Pasul 2: Efectuați verificarea
Puteți efectua verificarea identității pentru contul dvs. Binance pentru a debloca limitele de depunere și retragere a monedelor fiduciare. Acest proces durează, de obicei, câteva minute și include verificarea informațiilor de bază despre cont, furnizarea documentației de identificare, și încărcarea unui selfie/portret.
Asigurați-vă că vă securizați contul Binance - în timp ce facem totul pentru a vă păstra contul în siguranță, și dvs. aveți puterea de a spori securitatea contului Binance. Vedeți Sfaturile noastre de securitate pentru mai multe informații.
Pasul 3: Depuneți cripto
Dacă dețineți deja criptomonede într-un alt portofel, le puteți depune în portofelul dvs. Binance. Consultați întrebările frecvente  aici pentru mai multe informații despre cum să depuneți și să retrageți cripto în contul dvs. Binance.
Dacă nu sunteți familiarizat cu portofelele cripto, citiți  articolul Academiei pentru a afla mai multe. Rețineți că nu ar trebui să partajați  niciodată și nimănui parolele contului/portofelului Binance, cheile private sau codurile 2FA. Binance nu vă va cere niciodată să divulgați informații sensibile.
Pasul 4: Cumpărați cripto
Depuneți monede fiduciare
În funcție de țara dvs., puteți depune în contul dvs. Binance peste 50 de monede fiduciare, cum ar fi EUR, BRL și AUD utilizând transferul bancar și cardurile bancare. Puteți găsi diferite canale fiduciare  aici. Odată depozitate, le puteți folosi pentru a cumpăra cripto direct.
Cumpărați cripto folosind cardul de debit/credit
De asemenea, puteți cumpăra cu ușurință cripto direct folosind cardul dvs. de credit/debit de pe site-ul web Binance sau modul Lite din aplicația Binance.x

Ghidul Binance pentru începători

01 noiembrie 2022
Dacă nu sunteți familiarizat cu portofelele cripto, citiți  aici articolul Academiei pentru a afla mai multe. Rețineți că nu ar trebui să partajați  niciodată și nimănui parolele contului/portofelului Binance, cheile private sau codurile 2FA. Binance nu vă va cere niciodată să divulgați informații sensibile.
Pasul 4: Cumpărați cripto
Depuneți monede fiduciare
În funcție de țara dvs., puteți depune în contul dvs. Binance peste 50 de monede fiduciare, cum ar fi EUR, BRL și AUD utilizând transferul bancar și cardurile bancare. Puteți găsi diferite canale fiduciare  aici. Odată depozitate, le puteți folosi pentru a cumpăra cripto direct.
Cumpărați cripto folosind cardul de debit/credit
De asemenea, puteți cumpăra cu ușurință cripto direct folosind cardul dvs. de credit/debit de pe site-ul web Binance sau modul Lite din aplicația Binance.
Cumpărați cripto folosind P2P (Peer-to-Peer)
Puteți cumpăra cripto și cu metode P2P. Acest lucru vă permite să cumpărați cripto direct de la alți entuziaști cripto ca dvs. 
Binance Earn
Dacă nu sunteți interesat de tranzacționare, dar doriți să vă sporiți activele cripto deținute, puteți încerca Binance Earn. Acesta oferă un set complet de produse financiare pentru a vă crește venitul pasiv, inclusiv Economii flexibile, Staking blocat, Launchpool, Binance Liquid Swap și multe altele.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Ce salariu are un șofer de Uber sau Bolt în 2022. Suma pe care o încasează lunar. Șoferii care caută venituri în plus sau cei care își doresc venituri lunare generoase