Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Piloții unui zbor comercial sunt acuzați că au dormit în timp ce se aflau la manșa avionului, la 11. 277 de metri în aer.

Pentru pasageri poate fi o binecuvântare să dormi pe parcursul zborului și să te trezești la destinație, însă nu se poate spune acest lucru și despre piloți.

Pilotului automat elimină o parte din presiunea exercitată asupta piloților atunci când aceștia sunt în cabină și, deși tehnologia a ajuns departe, majoritatea oamenilor preferă să se simtă în deplină siguranță la bordul unui avion, adică sub atenta grijă a pilotului.

Doi piloți responsabili de un Boeing 737-800 Ethiopian Airlines care călătorea de la Khartoum în Sudan la Addis Abeba în Etiopia au dormit pe parcursul zborului și au ratat ocazia de a începe aterizarea așa cum era planificat, potrivit Lad Bible.

Incidentul a avut loc pe 15 august, Aviation Herald raportând că avionul a continuat să treacă de punctul în care ar fi trebuit să înceapă să coboare în timp ce încă se afla la mii de metri în aer. Controlul traficului aerian a încercat să contacteze echipajul de mai multe ori, dar se spune că piloții au ratat apelurile.


 

Când avionul a zburat deasupra pistei din Etiopia, pilotul automat al aeronavei s-a deconectat automat și a declanșat o alarmă, care, din fericire, a reușit să trezească piloții.Nu este clar dacă vreunul dintre pasagerii zborului era conștient de faptul că aeronava lor și-a depășit accidental destinația, dar, din fericire, echipajul a reușit să manevreze avionul la sol pentru o aterizare sigură aproximativ 25 de minute mai târziu.

Situația pare să fie confirmată de datele de supraveghere, care au arătat că aeronava a zburat pe lângă pistă înainte de a începe coborârea și se pregătea pentru o nouă apropiere de pistă.

După ce piloții au aterizat avionul, acesta a rămas la sol timp de aproximativ două ore și jumătate înainte de a pleca pentru următorul zbor.

Sursa: LAD Bible

 

Articole din această categorie

20 august 2022

Piloții unui avion au dormit în timpul zborului și au trecut de aeroportul unde trebuiau să aterizeze.