Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Prin programul european Casa Verde s-au depus zeci de mii de dosare care și acum sunt în așteptare  Incă de la începutul anului.

Procedurile greoaie de evaluare încurcă autoritățiile cu toate că bugetul de finanțare este în proces de a se mări la un miliard de euro, iar de aici rezultă faptul că procesul va tot fi amânat, timp în care mulți bani se vor pierde. 

Programul Casa Verde - Mii De Dosare Așteaptă Finanțare sa fie aprobate

20 august 2022

Mai mult de atât, evaluarea celor 45.000 de dosare depuse pentru acest program (casa verde)  nu a început încă.

Prin programul Casa Verde cei interesați pot primi până la 20.000 de lei iar dosarul trebuie să conțină  documentele specifice astfel incat sa fie valabil.

Pe de altă parte și  firmele atestate  care se ocupă de realizarea dosarelor dar si a lucrarilor de instalatii fotovoltaice , spun că au mii de persoane care așteaptă o soluționare a acestor dosare cat mai rapida. Unii reprezentanții firmelor de panouri solare au depus chiar 900 de dosare in luna ianuarie a acestui an iar acum numărul persoanelor care vor să aplice și sunt în așteptare este de 1200.

Toate aceste obstacole se datorează faptului că Administrația Fondului pentru Mediu este blocată de birocrație și lipsă de personal. Însă acum, agenția a cerut ajutor extern, printr-o licitație. 

Autoritățile în domeniu, au precizat că procesul de obținere a fondurilor pentru instalarea panourilor fotovoltaice, se desfășoară în 5 etape, prima etapă începând în data de 28 iulie iar ultima fiind în data de 24 noiembrie. Însă datorită obstacolelor apărute, aceste termene se pot decala .

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Prin programul european Casa Verde s-au depus zeci de mii de dosare care și acum sunt în așteptare  Incă de la începutul anului.