Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Compania de ride sharing, Bolt, vine cu o inițiativă care va bucura multe femei, indiferent dacă sunt pasagere sau conducătoare. Astfel, în urmă cu o zi, managerul Bolt din România a anunțat noile schimbări care se vor aplica în orașe precum București, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galați. Află acum opțiunea Bolt ce le va insufla femeilor un plus de siguranță.

Schimbarea uriașă anunțată de Bolt. Ce beneficii vor avea de acum înainte femeile care vor folosi aplicația de ride sharing

13 septembrie 2022

Noul concept Bolt care oferă mai multă siguranță doamnelor și domnișoarelor

În cursul zilei de ieri, reprezentantul Bolt în România a anunțat că această cunoscută aplicație de ride-sharing va lansa opțiunea „Women for Women”, ceea ce le oferă conducătoarelor auto șansa de a accepta comenzi date doar de femei. De asemenea, opțiunea este valabilă și viceversa, ceea ce înseamnă că pasagerele pot opta doar pentru șoferițe.

Managerul companiei din România a explicat care este motivul pentru care Bolt a venit cu această inițiativă, subliniind dorința de a oferi mai multă siguranță atât angajaților, cât și clienților. Acesta a menționat că, odată cu introducerea acestei opțiuni, crește de asemenea șansa femeilor să se angajeze într-un mediu de muncă flexibil și bine remunerat, în acest moment fiind active femei într-un procent destul de mic, de 5%.

„Siguranţa şi confortul reprezintă priorităţile noastre, atât pentru șoferii parteneri, cât și pentru pasageri, indiferent de gen, de aceea iniţiativa Women for Women îşi propune să creeze o linie de comunicare directă între şoferii şi pasagerii de gen feminin, în cazul în care femeile preferă să călătorească astfel.

Estimările noastre arată că mai puţin de 5% din totalul şoferilor activi pe platforma Bolt sunt femei.Drept urmare, Women for Women încurajează femeile să devină şoferi, să aleagă un loc de muncă cu program flexibil, care le permite să-şi organizeze munca în paralel cu alte activităţi desfăşurate zilnic”, a transmis Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager.

Inițiativa Bolt, primită cu brațele deschise de organizația FILIA

Pe lângă beneficiarele directe ale acestei inițitive a companiei, există și alte voci care au îmbrățișat ideea, printre acestea regăsindu-se și reprezentantele organizației feministe non-profit, FILIA, care confirmă faptul că opțiunea „Woman for Woman” aduce un plus de siguranță și încredere femeilor, fiindu-le oferită șansa de a avea drepturi egale cu cele ale bărbaților.

„Iniţiativa Bolt de a integra în aplicaţie o opţiune dedicată exclusiv femeilor reprezintă un pas important în promovarea siguranţei pentru această categorie de şoferi şi pasageri.

Centrul FILIA susţine în totalitate acest efort, deoarece o societate în care drepturile sunt respectate, iar şansele de afirmare ale bărbaţilor şi femeilor sunt egale – indiferent de alte criterii sociale sau de apartenenţă – reprezintă o societate echitabilă, bazată pe respect reciproc”, a transmis Andreea Rusu, directoarea executivă a Centrului FILIA, potrivit bursa.ro.

Potrivit sursei citată, această opțiune există deja în aplicația Bolt și poate fi activată sau dezactivată în funcție de preferințe, fiind disponibilă în orașele Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galaţi.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Schimbarea uriașă anunțată de Bolt. Ce beneficii vor avea de acum înainte femeile care vor folosi aplicația de ride sharing