Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Dacă aveți nevoie de ajutor să rezolvați exerciții la matematică sau algebră, puteți să folosiți unele site-uri create nu numai pentru a face calcule complexe, dar pentru a rezolva automat chiar și ecuațiile și exercițiile lungi, arătând soluția pas cu pas până la rezultatul final.

Este indiferent cât de complexe sau simple sunt exercițiile de matematică pe care doriți să le rezolvați, pentru că aceste site-uri sunt capabile să dea rezultatul instantaneu și să arate toate calculele făcute.

Mai jos găsiți o listă cu cele mai bune site-uri gratuite care pot fi folosite zilnic pentru a rezolva online ecuații, probleme și exerciții de matematică și algebră.

Site de rezolvat probleme și exerciții la matematică

21 noiembrie 2022

Mathpapa

Este primul site de rezolvat exerciții la matematică din acestă listă, nu întâmplător, ci pentru că este probabil cel mai bun calculator algebric avansat pentru a rezolva ecuații liniare, ecuații de gradul 2, expresii matematice simple etc.

Cea mai bună caracteristică este că arată toate pașii și nu necesită înregistrarea vreunui cont pentru a rezolva exercițiile.

Folosirea este simplă: doar scrieți problema sau exercițiul pe care doriți să-l rezolvați și imediat puteți să vedeți soluția cu explicația fiecărui pas, astfel încât să îl puteți înțelege și, dacă doriți, să îl copiați pe caiet. Îl puteți accesa la acest link.

Microsoft Math Solver

Microsoft Math Solver este un instrument complet gratuit care vă permite să rezolvați probleme de matematică; inclusiv: aritmetică, algebră, trigonometrie, calcul, ecuații și multe altele.

Toate acestea datorită inteligenței artificiale.

Utilizarea este foarte simplă, accesați site-ul, scrieți o problemă de matematică în câmpul dedicat (acolo unde este scris ”Introduceți o problemă de matematică”) și apăsați tasta ”Enter” pe tastatură.

În câteva clipe aplicați va rezolva problema de matematică cu o explicație pas cu pas, plus resurse pe web care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine rezolvarea. Accesează aici Microsoft Math Solver.

Cymath

Este un alt site de rezolvat ecuații și probleme de matematică care explică soluția pas cu pas.

Acest site este cu adevărat un ajutor fantastic pentru cei care merg la școală sau liceu, pentru a înțelege cu adevărat cum să facă anumite calcule și să rezolve anumite exerciții la matematică. Îl puteți accesa la acest link.

QuickMath

Este un alt site de rezolvat probleme la matematică care arată toți pașii pentru fiecare rezultat, gratuit și fără înregistrare.

Cu acest site puteți rezolva diferite probleme de algebră, ecuații, trageți grafice, găsiți factori, simplificați expresiile, reduceți fracțiile și multe altele. Îl puteți accesa la acest link.

Mathway

Este unul dintre cele mai bune calculatoare pentru a rezolva funcții și ecuații, excelent pentru rezolvarea și simplificarea expresiilor algebrice.

Este posibil să se rezolve complet ecuațiile și funcțiile multi-variabile chiar și cu grafice.

Din meniul de sus este posibil să alegeți dacă doriți să rezolvați exerciții de algebră, matematica simplă, trigonometrie, statistici, funcții și multe alte calcule.

Prin urmare, Mathway se pretează a fi un instrument de verificare interesant pentru diferite niveluri de studiu unde, prin introducerea corectă a formulei problemei printr-o serie de butoane, rezultatul final este prezentat, precum și explicațiile complete ale tuturor etapelor.

Mathway este, de asemenea, foarte convenabil pentru că vă permite să scrieți expresii pentru a le rezolva într-un mod ghidat, astfel încât să inserați doar numerele și să alegeți simbolurile din editorul furnizat.

Principala limitare este că în versiunea gratuită nu există pași pentru soluție. În schimb, este excelent dacă doriți să cunoașteți rezultatele și răspunsurile la probleme. Îl puteți accesa la acest link.

WolframAlpha

Este un site pentru rezolvarea problemelor matematice de orice fel, de la simpla adunare aritmetică la ecuații complexe și calcule.

Pentru a folosi acest site, trebuie să scrieți problemele care trebuie rezolvate în box, astfel încât să puteți citi apoi soluțiile și pașii exercițiului, care pot fi de asemenea copiați pe o foaie Word.

Wolram Alpha oferă și grafice funcționale. Îl puteți accesa la acest link.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

ySense este unul dintre site-urile mele de sondaje preferate . Cu el puteti castiga zilnic pana la 100$ in functie de implicare .  Are un prag de plată destul de mic  și vă puteți alătura din majoritatea țărilor și, în general, oferă oportunități de a castiga foarte usor.