Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.
Cum să te descurci, dacă nu ai aer condiționat în autoturismul propriu sau daca ai ramas fara freon.

Temperaturile din termometre ,in lunile de vară, sunt mult prea ridicate ca să te simți confortabil, iar la orele prânzului, atunci când circuli des cu mașina, este important să apelezi la mici lucruri care să te ajute să tii racoare in masina. Afla : Cum să te descurci, dacă nu ai aer condiționat în autoturismul propriu sau daca ai ramas fara freon.

Ai ramas fara freon ? Aici gasesti cateva trucuri geniale ca să te răcorești în mașină.

Pentru șoferii care nu au aer condiționat în mașină și vor să se răcorească , internauții au găsit câteva soluții. Zile caniculare și valori termice demne de deșertul african se anunță, în continuare în România.

Mai mult de atât, pentru că în ultimul timp au crescut foarte mult prețurile la carburanți,pentru a face economie, atunci când sunt în trafic. tot mai mulți conducători auto evită să folosească aerul condiționat în mașină,

Pune o cârpă umedă peste gura de aer condiționat

Un prim truc genial pentru toti cei care vor sa faca economie  care a devenit viral pe rețelele sociale este să pui o cârpă udă peste grila de unde  ieșe aerul condiționat. În acest fel, aerul care ajunge în habitaclu va fi mult mai rece, fără să fii nevoit să dai  butonul de AC la treapta a 3-a.

 

Trucul care te ajută să faci răcoare instant în mașină. Vei economisi  combustibil.

 

De asemenea, un mare avantaj îl constituie faptul că aerul care ajunge în interiorul mașinii va fi respirabil și nu va fi la fel de uscat. Șoferii îți recomandă să ai la îndemână o sticlă cu apă, în cazul în care simți că te deshidratezi.

Rămâi hidratat în permanență

Atunci când temperaturile cresc peste 35 de grade Celsius, organismul elimină mult mai rapid apa, motiv pentru care este imperios necesar să te hidratezi cum trebuie, în mod adecvat.

Așadar, nu uita să iei mereu sticle cu apă la tine, pe care le poți ține sub scaun sau în compartimentul din bordul autoturismului, ca să nu se încălzească.

Ia cu tine la drum sticle congelate cu apă

Dacă iei sticle congelate cu apă la tine, prezența acestora în habitaclu va reduce temperatura din interiorul mașinii și le poți ține sprijinite de scaun sau în spatele gâtului, pentru a te simți confortabil. Dupa ce apa se dezgheață, vei avea o sursă de apă rece pentru băut.

 

Trucul care te ajută să faci răcoare instant în mașină. Vei economisi  combustibil.

Parchează mașina întotdeauna la umbră

Știm că este greu să găsești un loc de parcare potrivit, dar sfatul internauților este să încerci mereu să parchezi mașina într-un loc umbros, chiar dacă acest lucru semnifică să fii nevoit să mergi pe jos câteva minute până la destinație.

E important să păstrezi intacte componentele mașinii și să nu o lași în soare, unde se poate supraîncălzi, în așa fel încât să nu te mai poți urca la volan.

Articole din această categorie

28 iulie 2022

Trucul care te ajută să faci răcoare instant în mașină. Vei economisi  combustibil.

11 martie 2024
Un consorțiu internațional de ingineri din Marea Britanie, Olanda, Spania, Austria și alte țări va dezvolta în apropierea Insulelor Canare un prototip funcțional pentru producerea electricității folosind energia solară captată
08 martie 2024
Investiția în actiuni la bursa reprezintă o metodă populară prin care investitorii pot crește capitalul și își pot atinge obiectivele financiare. Descoperă ce presupun, cum funcționează aceste investiții, ce avantaje
08 martie 2024
Fiecare persoană visează la ideea de a face bani fără să depună un efort constant. Cu toate acestea, puțini știu că există modalități de a câștiga bani pasiv chiar și
Vezi care sunt cele mai noi oferte evoMAG și comandă online rapid în maxim 30 de secunde.