Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Patru tinere au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a zburat peste un sens giratoriu şi a ajuns în curtea unei case. Incidentul a avut loc azi-noapte, în oraşul Brăila. Poliţiştii i-au recoltat şoferiţei probe de sânge şi urmează să stabilească dacă era sub influenţa alcoolului sau a drogurilor în momentul producerii accidentului. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

"Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nou-nouță peste un giratoriu din Brăila. Au rupt un gard și au ajuns în curtea unei case

05 octombrie 2022

Incidentul a avut loc puţin după miezul nopţii, în centrul oraşului Brăila.

Şoferiţa, aflată într-o maşina abia cumpărată împreună cu alte trei prietene, ar fi circulat cu viteză prin oraş înainte. N-a avut însă nicio reacţie când a intrat sensul giratoriu, iar maşina a zburat pur şi simplu peste acesta şi a ajuns în curtea unei case de lângă şosea.

Nu ştim nimic. Ne-am trezit cu maşina în curte şi atât. Ia uite ce e pe aici! Am ieşit la poartă, ţipau.

În urma impactului violent, cele patru tinere au fost grav rănite. Medicii sosiţi la faţa locului le-au acordat primele îngrijiri medicale şi le-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Maşina în care se aflau s-a transformat într-un morman de fiare. 

Atât ţeava de gaze, cât şi contorul au fost complet distruse, iar la faţa locului a fost nevoie de intervenţia specialiştilor. 

Este pericol de explozie?

Nu este cazul. 

Un BMW s-a înfipt într-un stâlp câteva minute mai târziu, la câteva străzi distanță

Câteva zeci de minute mai târziu, autorităţile au primit un nou apel. La câteva străzi distanţă, un şofer vitezoman a intrat în plin într-un copac. Şi el a ajuns la spital pe mâna medicilor. 

Avea viteză?

A avut ceva. S-a învârtit cu frâna de mână, cred. Când a călcat pe frână s-a auzit impactul. 

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale şi urmează să stabilească cu exactitate circumstanţele în care s-au produs cele două evenimente rutiere. 

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.