Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Patru tinere au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a zburat peste un sens giratoriu şi a ajuns în curtea unei case. Incidentul a avut loc azi-noapte, în oraşul Brăila. Poliţiştii i-au recoltat şoferiţei probe de sânge şi urmează să stabilească dacă era sub influenţa alcoolului sau a drogurilor în momentul producerii accidentului. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

"Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nou-nouță peste un giratoriu din Brăila. Au rupt un gard și au ajuns în curtea unei case

05 octombrie 2022

Incidentul a avut loc puţin după miezul nopţii, în centrul oraşului Brăila.

Şoferiţa, aflată într-o maşina abia cumpărată împreună cu alte trei prietene, ar fi circulat cu viteză prin oraş înainte. N-a avut însă nicio reacţie când a intrat sensul giratoriu, iar maşina a zburat pur şi simplu peste acesta şi a ajuns în curtea unei case de lângă şosea.

Nu ştim nimic. Ne-am trezit cu maşina în curte şi atât. Ia uite ce e pe aici! Am ieşit la poartă, ţipau.

În urma impactului violent, cele patru tinere au fost grav rănite. Medicii sosiţi la faţa locului le-au acordat primele îngrijiri medicale şi le-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Maşina în care se aflau s-a transformat într-un morman de fiare. 

Atât ţeava de gaze, cât şi contorul au fost complet distruse, iar la faţa locului a fost nevoie de intervenţia specialiştilor. 

Este pericol de explozie?

Nu este cazul. 

Un BMW s-a înfipt într-un stâlp câteva minute mai târziu, la câteva străzi distanță

Câteva zeci de minute mai târziu, autorităţile au primit un nou apel. La câteva străzi distanţă, un şofer vitezoman a intrat în plin într-un copac. Şi el a ajuns la spital pe mâna medicilor. 

Avea viteză?

A avut ceva. S-a învârtit cu frâna de mână, cred. Când a călcat pe frână s-a auzit impactul. 

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale şi urmează să stabilească cu exactitate circumstanţele în care s-au produs cele două evenimente rutiere. 

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Patru tinere au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a zburat peste un sens giratoriu şi a ajuns în curtea unei case