Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.
Compania ucraineană de stat din domeniul energiei nucleare, Energoatom, a anunțat sâmbătă că în urma atacului cu rachete asupra zonei din apropierea centralei de la Zaporojie

Compania ucraineană de stat din domeniul energiei nucleare, Energoatom, a anunțat sâmbătă că în urma atacului cu rachete asupra zonei din apropierea centralei de la Zaporojie, există „un risc serios” privind funcționarea în siguranță a unității.

În urma bombardamentelor, stația de azot-oxigen și clădirea auxiliară comună au fost grav avariate”, a transmis sâmbătă Energoatom.

Compania a atras atenția că „există încă riscuri de scurgere de hidrogen și pulverizare radioactivă, iar pericolul de incendiu este, de asemenea, mare”.

Astfel, în acest moment, centrala de la Zaporojie funcționează cu riscul încălcării standardelor de siguranță împotriva radiațiilor și la incendiu.

Atac cu rachete lângă centrala nucleară Zaporojie

În continuare, personalul ucrainean al centralei continuă să lucreze la fața locului pentru a asigura siguranța acesteia, au mai declarat reprezentanții Energoatom, potrivit publicației Ukrainska Pravda, scrfie digi24.

Pe de altă parte, Mihail Mizințev, șeful Centrului Național de Control al Apărării (NCUO) al Federației Ruse spune că în urma bombardamentelor, două linii electrice de înaltă tensiune și o conductă de hidrogen au fost avariate.

Potrivit acestuia, "în cazul unui accident, va avea loc un dezastru global provocat de om, care, în ceea ce privește amploarea contaminării radioactive, va depăși semnificativ consecințele accidentelor de la centralele nucleare de la Cernobîl și Fukushima", a subliniat Mizintsev.

În acest caz, contaminarea cu radiații amenință zonele de frontieră din Rusia și Belarus, precum și Moldova, Bulgaria și România. În plus, în cazul contaminării căilor navigabile, a Mării Negre și a strâmtorii Bosfor, există o amenințare la adresa coastelor Turciei, Georgiei, Abhaziei, Bulgariei și României.

Atac cu rachete lângă centrala nucleară Zaporojie

Articole din această categorie

07 august 2022

Atac cu rachete lângă centrala nucleară Zaporojie. România, amenințare de contaminare cu radiații

11 martie 2024
Un consorțiu internațional de ingineri din Marea Britanie, Olanda, Spania, Austria și alte țări va dezvolta în apropierea Insulelor Canare un prototip funcțional pentru producerea electricității folosind energia solară captată
08 martie 2024
Investiția în actiuni la bursa reprezintă o metodă populară prin care investitorii pot crește capitalul și își pot atinge obiectivele financiare. Descoperă ce presupun, cum funcționează aceste investiții, ce avantaje
08 martie 2024
Fiecare persoană visează la ideea de a face bani fără să depună un efort constant. Cu toate acestea, puțini știu că există modalități de a câștiga bani pasiv chiar și
Vezi care sunt cele mai noi oferte evoMAG și comandă online rapid în maxim 30 de secunde.