Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Se știe deja de mult timp că rețelele de socializare precum TikTok, Instagram sau Facebook te pot ajuta să faci bani online.

Câștigă bani online ca influencer pe Instagram, TikTok sau Facebook

21 noiembrie 2022

Nu este o metodă rapidă de făcut bani online pentru că ai nevoie de mulți urmăritori și acest lucru nu se întâmplă peste noapte.

Poate dura luni sau chiar ani buni ca să ajungi la un număr de urmăritori care să-ți permită un câștig decent.

Dar, dacă ești consecvent și postezi lucruri interesante, s-ar putea ca succesul să apară mai repede decât te aștepți.

În plus, tendința se schimbă: dacă în trecut singurii influenceri care reușeau să facă bani cu Instagram/Facebook erau vedetele cu milioane de urmăritori, în ultimul timp nu mai este cazul, ba dimpotrivă, sunt micro-influencerii (cei cu un număr mic de urmăritori, dar foarte activi) care au probabilități mai mari să intre în contact cu mărci și companii pentru a promova produse sau servicii și pentru a face bani online.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

ySense este unul dintre site-urile mele de sondaje preferate . Cu el puteti castiga zilnic pana la 100$ in functie de implicare .  Are un prag de plată destul de mic  și vă puteți alătura din majoritatea țărilor și, în general, oferă oportunități de a castiga foarte usor.