Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Dacă ești în căutarea unei modalități simple și eficiente de a face bani, cardul Revolut îți poate oferi numeroase oportunități. Această platformă de plăți digitale a câștigat popularitate în ultimii ani datorită serviciilor sale inovatoare și comisioanelor reduse. Iată câteva modalități prin care poți profita de cardul Revolut pentru a-ți spori veniturile

Daca esti in cautarea unei metode pasive de facut bani poti accesa site ul adevarulcurios.ro unde sunt  numeroase modalitati prin care poti face bani , cele mai multe dintre ele sunt explicate pas cu pas . Gasesti metode de facut bani rapid cu sau fara investii.

Vrei sa castigi 5000 lei lunar direct pe revolut? Aici ai solutia, afla cum poti face asta direct de acasa. Am simplificat aceasta metoda de facut bani in 5 pasi simpli prin care sa castigi bani direct pe revolut.

Aceasta metoda de facut bani direct pe cardul revolut nu presupune investitiii suplimentare.  Hai sa vedem cum poti castiga

Pasul numarul 1 pentru a castiga bani direct pe cardul Revolut

Creeaza un cont gratuit pe REVOLUT intrant pe link ul urmator : WWW.REVOLUT.COM

Descarca aplicatia Revolut pe telefon. Creeaza-ti un cont Gratuit. Verifica-ti identitatea si comanda absolut GRATUIT cardul Mastercard Revolut. Nu platetsi nici o taxa. Livrarea este Gratuita si se face prin curier rapid.

Castiga pana la 5000 lei lunar pe cardul Revolut.

Pasul numarul 2 pentru a castiga bani direct pe cardul Revolut

Activeaza cardul revolut dupa ce il primesti .

Pasul numarul 3 pentru a castiga bani direct pe cardul Revolut

Asteapta mail-ul cu activarea ofertei cu “Ofera prietenilor 500 RON si primesti 500 RON”. Intra apoi in contul tau Revolut apasa pe link-ul ofertei. Copiaza apoi link-ul tau de invitatie (vezi imaginea alaturata) si apoi promoveaza-l prin Facebook (vezi pasul numarul 4).

Cum sa faci bani online

Pasul numarul 4 pentru a castiga bani direct pe cardul Revolut

Creeaza o pagina noua de Facebook (sau utilizeaza una pe care o deti deja). Creeaza o reclama noua prin care sa targetezi persoane peste 18 ani interesate de Revolut si carduri bancare. Alege o imagine sau creeaza un banner (vezi pe Google cum creezi bannere online gratuit) si introdu link-ul tau de invitatie. Bugetul ar trebui sa fie de minim 20-30 de lei pe zi, dar recomandat e intre 50 si 100 de lei/zi pentru a avea rezultate notabile.

In prt scr-ul de mai jos aveti tot ce va intereseaza in legatura cu targetarea. Mai simplu de atat nici ca se putea.Cum sa faci bani online

Iar mai jos aveti una dintre tipurile de reclame utilizate (Carusel in cazul de fata)

Cum sa faci bani direct de pe revolut

Pasul numarul 5 pentru a castiga bani direct pe cardul Revolut

Optimizeaza campania si incearca sa aduci prieteni in Revolut oferindu-le link-ul tau prin mesageria Facebook sau prin comentarii la postari care au legatura cu subiectul Revolut. Poti invita pana la 100 de prieteni per cont. Si dupa cum poti vedea in imaginea alaturata eu am reusit sa castig deja cei 5.000 de RON oferiti de Revolut. Poti si TU!

Cum sa faci bani direct pe card

Daca nu esti familiarizat absolut deloc cu Revolut si nu esti sigur ce inseamna probabil informatiile de mai jops te vor ajuta sa intelegi mai bine despre ce este vorba.

 

Ce este Revolut

In fapt este o aplicatie de tip fintech dezvoltata in Marea Britanie (nu apartine de nici o banca) care in parteneriat cu Mastercard si in urma unei licente europene luate pentru a activa ca o banca (era obligatoriu) ne arata cum va arata o banca in viitor. Fara sucursale. Fara acte fizice. Fara drumuri la banca. Fara costuri prea mari pentru clienti.

 

Care sunt avantajele majore pe care le ofera Revolut

In aplicatia Revolut iti poti face un card virtual cat si unul fizic absolut GRATUIT (inclusiv livrarea) iar avantejele acestuia sunt:

  • cardul standard este GRATUIT (stiu ca am mai zis, dar e musai de repetat)
  • poti retrage bani fara comisioane de la ATM (in limita a 800 lei/lunar)
  • poti sa ai un IBAN pentru fiecare cont facut in aplicatie
  • poti face oricate plati si transferuri doresti fara taxe
  • schimb valutar apropiat de BNR – practic orice tranzactie vrei sa faci ce include un schimb valutar cu Revolut iesi in castig

 

Ce reprezinta promotia actuala Revolut + 500 RON CADOU?

In primul rand este o strategie de marketing. Dar una benefica tuturor utilizatorilor. Iti poti comanda gratuit un card standard Revolut si dupa ce efectuezi prima plata vei primi drept cadou 500 RON din partea lor. Simplu si fara batai de cap. Banii intra instant la confirmarea platii care poate fi de orice suma (un amic a platit la magazin 5 lei si ceva pe o sticla de suc). Cardul fizic are transport gratuit prin curier rapid (ajunge de regula in 5-6 zile). Nu exista taxe sau comisioane de intretinere sau de orice fel. Pur si simplu comanzi cardul, primesti cei 500 de lei si apoi te bucuri de toate beneficiile pe care ti le ofera Revolut.

Castiga pana la 5000 lei lunar pe cardul Revolut. Vezi cea mai simpla metoda de facut bani rapid

10 decembrie 2023
Dacă ești în căutarea unei modalități simple și eficiente de a face bani, cardul Revolut îți poate oferi numeroase oportunități