Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Tie iti plac sporturile , sau activitatea fizica? Tu iesi la plimbare sau la alergat seara? Ai vrea sa faci bani in acelasi timp? Uite o modalitate foarte buna care iti permite sa faci bani si sa alergi in acelasi timp. Este o aplicatie care monitorizeaza miscarea ta si te plateste pentru acest lucru.

Cea mai buna aplicatie de facut bani . Castiga bani pentru fiecare pas pe care il faci.

03 iunie 2023

Cum functioneaza aceasta apliucatie ?

Sweatcoin este o aplicație produsa pentru  telefoanele cu sistem Android și iOS dezvoltată în anul 2015 de Oleg Fomenko cu ajutorul unui grup de persoane de afaceri care locuiesc în Anglia. Ideea acestui proiect, si a creatorului său este de a oferi un stimulent financiar pentru ca oamenii să facă exerciții fizice . Fiecare utilizator care foloseste aplicatia primeste bani in moneda sweetcoin pentru efortul fizic depus, ulterior acesta are posibilitatea sa schimbe monedele acumulate in bani reali.

Cum funcționează Sweatcoin?

Teoretic aceasta aplicatie inregistreaza efortul depus. Pe hârtie teoria aplicatiei sună grozav, dar tradus acest lucru prin utilizarea reală pe care o ofera aplicațiea este o poveste foarte diferită. Înainte de a da start, trebuie sa avem in vedere ca sunt mai multi pasi pentru a incepe sa generezi bani cu aceata aplicatie. Trebuie sa ne gandim ca sunt multe aplicatii online care duc in eroare si inseala lumea dar aceasta aplicatie este pe bune deoarece este testata si pusa in aplicare in mai multe tari. Fondurile pentru plati sunt fonduri obtinute in urma proiectelor mari ce stimuleaza miscarea .

Sweatcoin nu este la baza mult diferit de aplicațiile tipice de alergare  sau mers pe jos. Pe de o parte, are un marker care înregistrează toți pașii pe care îi parcurgem (atâta timp cât purtăm mobilul cu noi, desigur). Deși da, dincolo de numărarea pașilor, nu include niciun alt instrument de măsurare a exercițiilor fizice: nu ține evidența caloriilor consumate, nu măsoară distanțele, nu urmărește traseele GPS sau creează rutine sau altele asemenea.

Aceasta aplicatie are un portofel virtual care acumuleaza jetoane Sweetcoin . De fiecare data cand ne deplasam , aplicatia numara pasii facuti si ii verifica apoi ii transforma in monezi.

Este foarte simplu de facut bani cu aceasta aplicatie. Ai nevoie doar de telefon .

Inregistreaza te si incepe sa faci bani chiar acum :

Cu aceasta aplicatie de facut bani poti sa faci lejer cate 30$ in fiecare zi doar iesind la o plimbare cu prietenii.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cele mai bune aplicatii de facut bani. Castiga bani zilnic cu aceasta aplciatie de facut bani. Descopera aceasta metoda de facut bani rapid