Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

O metoda practica de facut bani este prin vanzari de produse . Secretul este sa stii ce produse poti vinde astfel incat sa iti aduca un venit pasiv si constant.

Idealul ar fi sa vinzi produse care să-ți aducă venituri permanente, dar cum identifici de ce produse are nevoie piata si cunde poti sa le vinzi?

Pentru unii dintre noi, scumpirea alimentelor, dar și a celorlalte produse este o adevărată provocare, cu atât mai mult când veniturile pe care le realizăm nu sunt așa cum ne-am dori.

Una dintre modalitățile prin care să faci bani poate fi vânzarea de produse de acasă sau servicii pe care le-ai putea acorda oriunde te-ai afla.

Hai să vedem împreună ce produse poți vinde să faci bani de acasă sau ce servicii poți acorda indiferent unde ești.

Ce produse poți vinde să faci bani de acasă?

Cum poți face bani din confortul propriului cămin alegând să vinzi o anumită categorie de produse? Nu este greu dacă îți propui un anumit obiectiv și lucrezi intens pentru a-l îndeplini.

Înainte de a citi ce poti vinde sa faci bani, hai să vedem mai întâi un top al produselor pe care românii le-au cumpărat online anul trecut. 

Potrivit startupcafe.ro, vacanțele au fost pe primul loc, urmate de electronice și electrocasnice (acestea au cunoscut o scădere față de anul anterior), iar pe locul 3 au fost piesele de mobilier și obiectele de decor interior. 

Cum poți face bani dacă alegi să vinzi o anumită categorie de produse prin intermediul unui magazin online?

Iată câteva idei despre cum poți face bani de acasă prin vânzarea de produse:

 • Hainele pe care le ai, dar pe care nu le mai îmbraci. Da, cunoști faptul că există nenumărate magazine second hand, online sau offline. Ce pierzi dacă te adresezi acestora cu propunerea de a cumpăra hainele tale? Plus că mai sunt și acele platforme pe care poți publica astfel de anunțuri. Nu va fi un venit permanent, dar în funcție de numărul, modelul și calitatea materialelor din care sunt confecționate hainele, acel venit ocazional va fi unul pe măsură. 

  Sau, poate că ți-ar plăcea să creezi haine. Te-ai gândit vreodată la acest aspect? Un curs de croitorie și instrumentele necesare pentru cusut pe care să poți exersa acasă, în timp ce hainele pe care nu le mai îmbraci le poți oferi celor care nu au. Știi acea zicală ‘’dar din dar se face rai’’? 

 • Bijuteriile handmade sunt o altă modalitate de a face bani dacă ești creativă și îți plac foarte mult bijuteriile. Încearcă să le creezi chiar tu. Investește în materiale de calitate. Începe cu câteva bijuterii și cere un feedback prietenilor. Dacă realizezi că îți place cu adevărat, iar creațiile tale sunt apreciate, poți deschide un magazin online.

  Nu uita un detaliu important: bijuteriile vor fi mereu importante pentru femei.

 • Mâncăruri sau dulciuri pentru persoanele care nu au timp să gătească. Da, poate fi o idee foarte bună de a vinde din confortul casei tale, dacă ești pasionat de arta culinară, iar familia și prietenii te laudă pentru gustul preparatelor tale. Fie că vorbim despre aperitive sau deserturi, creativitatea ta poate da roade. Cu timpul se poate transforma într-o afacere de succes. 
 • Vinde cărți din anumite domenii. Poți deveni un furnizor de manuale școlare, cărți de beletristică, dezvoltare personală sau orice alt domeniu care este citit. 
 • Dispozitive mobile. Aproape toată lumea folosește minim un telefon, dar și un alt dispozitiv. Te-ai gândit la o astfel de idee până acum? Poate fi o idee genială de afacere online. 
 • Produse și articole pentru nunți. Nunțile se vor organiza întotdeauna, așa că de ce nu ai alege o astfel de nișă? O modalitate interesantă și profitabilă în același timp. Poți alege să vinzi tot ce este necesar pentru o nuntă, de la haine la decorațiuni.
 • Poți personaliza tricouri sau alte obiecte vestimentare. Personalizarea capătă din ce în ce mai mult teren, indiferent că sunt alese cadouri la nivel corporate sau pentru orice alt scop. Poți alege personalizarea produselor pentru companii, corporații. Este o idee care funcționează foarte bine cu ocazia sărbătorilor, dar și în celelalte perioade ale anului.
 • Scrie o carte de rețete pe care o poți vinde de acasă sau pe care o poți transforma într-un ebook pe care îl poți vinde online. Cu atât mai bine dacă rețetele tale sunt unele sănătoase. Poți alege să scrii o carte doar cu rețete românești sau reprezentative pentru o altă țară. Poți scrie rețete pentru vegetarieni și vegani. Alege să scrii ceea ce gătești frecvent sau rețete care îți plac foarte mult și pe care le poți exersa de acum. 
 • Creează lumânări și vinde-le. Obiectele și produsele handmade sunt extrem de căutate, iar diferitele arome ale unei lumânări oferă o atmosferă plăcută camerelor în care acestea se află. 
 • Vinde produse pentru animale. Piața nu este foarte aglomerată, iar interesul pentru animalele de companie crește, așa că un magazin online care să furnizeze iubitorilor de animale tot ce le trebuie este o idee genială de a face bani. În funcție de numărul și dimensiunea produselor vei avea nevoie de un sediu pentru depozitare.
 • Accesorii pentru dispozitive mobile. O afacere care poate înflori la un moment dat este vânzarea accesoriilor pentru dispozitivele mobile, fie că vorbim despre huse, încărcătoare etc.
 • Decorațiuni pentru sărbători, fie că vorbim despre sărbătorile importante din an, despre onomastici sau sărbătorirea unor momente importante. Mereu va fi nevoie de o casă decorată frumos la astfel de ocazii. 
 • Ustensile pentru bucătărie. Fiecare bucătărie are nevoie de instrumente pentru preparare, depozitare etc. Mai mult chiar. 
 • Echipamentele pentru fitness pot fi o idee la fel de bună de a vinde produse online. Crește numărul celor care se înscriu la o sală de fitness, dar și a celor care își echipează o cameră din propria locuință cu echipamente pentru fitness.Pandemia ne-a forțat să ne ocupăm de corpul nostru de acasă, posibilitatea de a frecventa sălile de fitness fiind imposibilă în acea perioadă. Numărul celor care lucrează de acasă a cunoscut o creștere semnificativă, și atunci nevoia de a avea grijă de sănătatea noastră este foarte importantă. 
 • Instrumente pentru pictat, desenat. Concurența nu este foarte mare, așa că ideea poate fi extraordinară. 
 • Căni, pixuri, agende sau alte obiecte personalizate cu numele persoanei, un citat sau un mesaj special dacă este ales ca dar.
 • Instrumente și echipamente pentru grădinărit. Pandemia a schimbat valorile și prioritățile oamenilor, mulți dintre aceștia alegând să se mute la casă. Au devenit mai conștienți de importanța naturii, a aerului curat pe care îl respiră direct din natură. A avea o grădină îngrijită este un must-have al unui gospodar.
 • Jucării pentru copii, dar alege acel tip drăguțe și haiose de jucării, nu jucăriile care sperie și induc copiilor sentimente de anxietate și frică.
 • Hainele și produsele pentru bebeluși și copii pot fi o idee extraordinară de afacere online. 

Unde vinzi produsele?

 Ai aflat ce poți vinde să faci bani. Dar unde vinzi produsele?

 • Pentru produsele handmade, folosește platforma breslo.ro, o platformă românească de market care promovează creațiile românilor sau folosește etsy.com dacă vrei ca produsele tale să ajungă la nivel internațional.
 • Folosește Okazii sau OLX pentru a vinde produse. 
 • Folosește eBAY pentru a vinde produsele sau chiar pentru a deschide un magazin online.
 • Platformele social media reprezintă o opțiune perfectă pentru vânzarea produselor. Sunt nenumărate pagini dedicate pe diferite nișe. 
 • De asemenea, poți folosi eMAG marketplace dacă ești la început. Nu ai nevoie de magazin online, dar dacă afacerea ta crește, vei avea nevoie să faci și acest pas. 
 • Sau marketplace-ul de la Amazon, unde poți vinde orice și oricui. 
 • Deschide propriul magazin online pentru libertate totală de acțiune.

Un magazin online se bucură de multe beneficii, având libertate deplină, dar și control asupra tuturor operațiunilor 

Pentru a afla cum începi comerțul online de acasă citește și secțiunea de mai jos, dedicată acestui subiect. 

Poți alege dintre ideile de mai sus sau te poți gândi chiar tu la o anumită categorie de produse în urma unui research pe care îl poți face în câteva ore. Astfel, vei afla care sunt produsele ce se vând frecvent.

Cele mai bune metode de facut bani .

28 aprilie 2023
O metoda practica de facut bani este prin vanzari de produse . Secretul este sa stii ce produse poti vinde astfel incat sa iti aduca un venit pasiv si constant.