Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.
Uleiul de cocos este un ingredient extraordinar când vine vorba de eradicarea ridurilor și de curățarea în profunzime a porilor.

Uleiul de cocos este un ingredient extraordinar când vine vorba de eradicarea ridurilor și de curățarea în profunzime a porilor. Mai mult, poate preveni apariția acneei și a punctelor negre, lucruri pe care multe femei le găsesc problematice.

Când este combinat cu bicarbonatul, obții un mix puternic pe care îl poți folosi împotriva multor probleme de piele cum ar fi acneea, roșeața, cicatricile și pentru a înlătura excesul de murdărie din porii pielii. De asemenea, acesta este un exfoliant foarte bun pentru că înlătură celulele moarte. Acordă-i o șansă acestui amestec și îți garantăm că nu vei fi dezamăgită.

Cum poți scăpa de riduri și de petele de pe față, folosind ulei de cocos și bicarbonat

Bicarbonatul: Pe lângă faptul că este folosit în bucătărie, acest ingredient este un agent de curățare și un bun odorizator. În plus, este o alternativă sănătoasă la detergenții casnici. Bicarbonatul poate da rezultate bune și în ceea ce privește albirea dinților. Nu în cele din urmă, echilibrează pH-ul pielii, prevenind apariția acneei.

Uleiul de cocos: Uleiul de cocos are bogate proprietăți antibacteriene, de hidratare și de vindecare care îți îngrijesc și catifelează aproape orice tip de piele problematică. Acesta lucrează foarte bine împreună cu bicarbonatul, deoarece uleiul reduce din tăria bicarbonatului și îl face perfect pentru orice tip de piele. În plus, orice tip de ulei de cocos este bun, dar cel mai de efect este cel presat la rece.

Cum poți scăpa de riduri și de petele de pe față, folosind ulei de cocos și bicarbonat

Acum că știi cât de benefice sunt aceste două ingrediente, mai ales când vine vorba de îngrijirea pielii, hai să vedem cum putem să preparăm o soluție de curățare excelentă folosindu-le.

Ingrediente: 2 lingurițe de ulei extravirgin de cocos / 1 linguriță de bicarbonat care să nu conțină urme de aluminiu.

Amestecă aceste două ingrediente într-un mic bol și asigură-te că întotdeauna faci cât ai nevoie pentru un singur tratament. Poți să îți faci un alt amestec oricând vei avea din nou nevoie. Amestecă ingredientele până ce obții o cremă densă și aplică amestecul pe față, masând ușor prin mișcări circulare.

Lasă-l să acționeze și apoi clătește-l cu apă călduță. Șterge-ți fața cu un șervet curat și ai terminat. Nu mai trebuie să aplici nici măcar cremă hidratantă, pentru că uleiul de cocos îți hidratează excelent pielea.

După numai un tratament, vei observa cât de moale și catifelată îți este pielea. Curând toate problemele tale de piele vor dispărea, iar tu te vei simți extraordinar. Cea mai bună parte este că nu mai trebuie să îți cumperi creme scumpe; vei avea nevoie doar de aceste două ingrediente pe care le poți găsi cu ușurință și care te vor ajuta să ai o piele strălucitoare și radiantă așa cum ai dorit dintotdeauna.

Articole din această categorie

08 august 2022

Cum poți scăpa de riduri și de petele de pe față, folosind ulei de cocos și bicarbonat

11 martie 2024
Un consorțiu internațional de ingineri din Marea Britanie, Olanda, Spania, Austria și alte țări va dezvolta în apropierea Insulelor Canare un prototip funcțional pentru producerea electricității folosind energia solară captată
08 martie 2024
Investiția în actiuni la bursa reprezintă o metodă populară prin care investitorii pot crește capitalul și își pot atinge obiectivele financiare. Descoperă ce presupun, cum funcționează aceste investiții, ce avantaje
08 martie 2024
Fiecare persoană visează la ideea de a face bani fără să depună un efort constant. Cu toate acestea, puțini știu că există modalități de a câștiga bani pasiv chiar și
Vezi care sunt cele mai noi oferte evoMAG și comandă online rapid în maxim 30 de secunde.