Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Există mai multe modalități prin care poți face bani cu un card Revolut, dar trebuie să fii conștient că Revolut este în primul rând o platformă de servicii financiare și nu o sursă de venit în sine.

Cu toate acestea, iată câteva modalități prin care poți beneficia de funcționalitățile cardului Revolut:

 1. Economisirea banilor
 2. Investiții
 3. Cashback și promoții
 4. Transferuri internaționale
 5. Activități independente
 6. Programul de referință

Cu toate acestea cea mai usora metoda prin care poti face bani direct pe cardul revolut este cea de recomandare.

Aceasta metoda de facut bani este una foarte utila deoarece nu necesita investitii si se poate pune in practica de toata lumea. Am scris acest articol special pentru a te ajuta sa castigi bani de acasa, avand tot confortul de care ai nevoie .

Vrei sa faci bani ? Afla in continuare cum poti face bani in 5 pasi simpli

Acest articol explica pas cu pas cum sa castigi bani de acasa. Sunt multe metode de facut bani dar una mai usoara ca aceasta nu exista.

Pasul numarul 1 : Pentru a castiga bani ai nevoie de un cont Revolut daca nu ai un cont deja creat poti sa iti deschizi unul complet gratuit accesand site ul oficial www.revolut.com

Mai departe trebuie sa descarci aplicatia oficiala pentru contul revolut pe telefon. Creeaza-ti un cont total gratuit apoi iti verifici identitatea si comanzi cardul absolut GRATUIT cardul fizic . Nu platetsi nici o taxa. Livrarea este Gratuita si se face prin curier rapid.

Cum sa castigi bani cu revolut

Pasul numarul 2 . Dupa activarea cardului primesti 50 de lei in cont din partea echipei Revolut.

Pasul numarul 3 . Asteapta mailul de activarea a ofertei de recomandare : Ofera prietenilor 50 RON si primesti 50 Ron.  Intra in contul tau din aplicatie si copiaza link ul de invitatie si oferal prietenilor tai.  Il poti promova pe retelele de socializare , vezi urmatorul pas cum poti face asta foarte usor.

Cum sa faci bani

Pasul numarul 4 . 

Creeaza o pagina de Facebook noua  (sau poti utiliza una pe care o deti deja). Creeaza din meniul reclame o reclama noua prin care sa targetezi persoane peste 18 ani interesate de cont Revolut si carduri bancare. Alege o imagine relevanta care sa capteze atentia sau creeaza un banner (vezi pe youtube cum creezi bannere online gratuit) si introdu link-ul special de invitatie . Bugetul setat  ar trebui sa fie de minim 20-30 de lei pe zi, dar recomandarea mea e sa il pui 50 si 100 de lei/zi pentru a avea rezultate mari.

In imaginea de mai jos aveti tot ce va intereseaza in legatura cu reclameme de pe facebook. Mai simplu de atat nici ca se putea.Cum sa faci bani online

Pasul numarul 5 . Optimizeaza campania creata si incearca sa inviti cat mai multi prieteni sa isi faca cont Revolut. Ofera link-ul tau prin diferitele retele de socializare sau prin comentarii la postari care au legatura cu subiectul Revolut. Poti invita pana la 100 de persoane pentru fiecare cont.

In imaginea de mai jos poti observa ca eu am reusit sa castig 5000 lei . Sunt foarte sigur ca  poti face asta si TU!Cum sa faci bani

Ce este Revolut

In fapt este o aplicatie de tip fintech dezvoltata in Marea Britanie (nu apartine de nici o banca) care in parteneriat cu Mastercard si in urma unei licente europene luate pentru a activa ca o banca (era obligatoriu) ne arata cum va arata o banca in viitor. Fara sucursale. Fara acte fizice. Fara drumuri la banca. Fara costuri prea mari pentru clienti.

Care sunt avantajele majore pe care le ofera Revolut

In aplicatia Revolut iti poti face un card virtual cat si unul fizic absolut GRATUIT (inclusiv livrarea) iar avantejele acestuia sunt:

 • cardul standard este GRATUIT (stiu ca am mai zis, dar e musai de repetat)
 • poti retrage bani fara comisioane de la ATM (in limita a 800 lei/lunar)
 • poti sa ai un IBAN pentru fiecare cont facut in aplicatie
 • poti face oricate plati si transferuri doresti fara taxe
 • schimb valutar apropiat de BNR – practic orice tranzactie vrei sa faci ce include un schimb valutar cu Revolut iesi in castig

Cum sa castigi pana la 5000 lei lunar direct pe cardul REVOLUT

16 septembrie 2023
Cum sa faci bani direct pe card. Cum sa faci bani online . Cum sa faci bani de acasa. Cele mai bune metode de facut bani online si rapid