Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Miliardarul Elon Musk se află deja în România, anunță PRO TV, care citează informații pe surse. Conform postului TV, Musk ar fi aterizat deja în România, iar prima oprire pe care a făcut-o e fix în stilul excentric cu care și-a obișnuit fanii. Noul patron al Twitter a debarcat la o stână din Poiana Brașov, acolo unde a servit tradiționala pâine cu sare.

Excentricități de miliardar: Elon Musk ar fi debarcat la o stână din România, unde a dat o petrecere (PRO TV)

30 octombrie 2022

Unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, în România, pentru a participa la o petrecere de Halloween organizată de miliardarul Elon Musk la Castelul Bran, potrivit relatărilor de presă. Peter Thiel a aterizat, la bordul unui avion privat, pe Aeroportul Henri Coandă, fiind însoţit de partenerul său, miliardarul Matt Danzeisen. Surse citate de Media Flux - care prezintă imagini de la sosire, susţin că Thiel, partenerul acestuia şi unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii vor petrece de Halloween la castelul Bran, pe care l-au închiriat.

Petrecerea ar fi organizată de Elon Musk, iar printre invitaţi s-ar afla actriţele Angelina Jolie şi Julia Sandstrom dar şi Sergey Brin, fondator al Google, Steve Jurvetson, fondator al Hotmail şi membru în conducerea Space X, fondată de Musk, Luke Nosek, co-fondator al Pay Pal şi Larry Page, co-fondator al Google.

De altfel, Julia Sanstrom, actriţă şi DJ, a şi postat pe Instagram imagini filmate din elicopter, alături de comentariul ”Ţinutul vampirilor”.

De asemenea, ea a postat şi imagini din camera de hotel.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Miliardarul Elon Musk se află deja în România, anunță PRO TV, care citează informații pe surse.