Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Lucrările la fațada de nord a Cazinoului din Constanța au fost finalizate, iar elementele de protecție au fost înlăturate pentru expunerea clădirii, informează un comunicat al Ministerului Dezvoltării.

 

"Dezvelirea Cazinoului din Constanța, clădire unică și reprezentativă a României, a cărei reabilitare este prioritară pentru Guvern, a fost un moment unic astăzi dimineața. Lucrările de reabilitare finalizate până acum subliniază monumentalitatea acestei superbe clădiri construite în stil Art Nouveau", a declarat ministrul Cseke Attila.

Proiectul, cu o finanțare în valoare de aproape 90 de milioane de lei asigurată de Ministerul Dezvoltării, vizează consolidarea și reabilitarea Cazinoului din Constanța. În prezent, lucrările sunt finalizate în proporție de 57%. Proiectul de reabilitare a clădirii istorice urmărește consilidarea, refacerea instalațiilor, reabilitarea zidului de apărare împotriva valurilor, refacerea balustradei metalice conform soluției originare și a parapetului în stil Art Nouveau, refacerea sistemelor de captare a apelor pluviale, sisteme de degivrare, sisteme de sonorizare și de iluminare.

 

 

Articole din această categorie

20 august 2022

Fațada Cazinoului din Constanța a fost finalizată .Vezi cum arata Cazinoul dupa renovare