Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Un tânăr motociclist în vârstă de 22 de ani a murit, duminică după-amiază, după ce a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a lovit o bornă kilometrică, pe un drum din Câmpina, județul Prahova. Pasagerul său a fost rănit.

FOTO | Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o bornă kilometrică, pe un drum din Câmpina. Pasagerul său a fost rănit

19 septembrie 2022

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, accidentul s-a produs pe bulevardul Carol I, din orașul prahovean Câmpina.

În evenimentului rutier, traficul auto a fost restricționat, fiind deviat pe rute ocolitoare.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.