Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Gabriela Firea a anunțat, în cadrul unei emisiuni, că își dorește să se întoarcă la Primăria Capitalei, dacă bucureștenii o vor vota, din nou, la alegerile locale din anul 2024.

 

Gabriela Firea își dorește să candideze, din nou, la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a declarat miercuri seară, la Antena 3, că se va întoarce în funcția de Primar General dacă bucureștenii o vor vota.

Dacă va fi sănătoasă și va mai avea energie și putere, fostul edil Gabriela Firea spune că își dorește să candideze, din nou, la Primăria Capitalei.

”Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum să spunem”, a declarat Firea, conform Antena3.ro

Deocamdată, aceste discuții sunt incipiente la nivelul coaliției de guvernare, spune prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

„Proiectele pe care le-am început sunt acum blocate”

„Am fost întrebată de situația critică în care se află proiectele din București. Majoritatea proiectelor pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea”, spune Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Firea spune că își dorește să continue aceste proiecte, dar doar dacă și bucureștenii o vor, din nou, în funcția de Primar General.

„Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum”, declară actualul ministru al Familiei.

Gabriela Firea a mai spus că, la nivelul coaliției, încă nu a fost stabilit un viitor candidat comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitale la alegerile locale din anul 2024:

„Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”

În perioada 2016-2020, Gabriela Firea a fost primarul Capitalei.

 

Articole din această categorie

05 august 2022

Gabriela Firea își dorește să candideze, din nou, la Primăria Capitalei, dacă și bucureștenii o vor.