Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Gările vor putea fi modernizate din bugetul local al fiecărei localităţi. Este decizia Ministrului Transporturilor după ce, susţine acesta, CFR a demonstrat că nu are puterea de a reabilita toate gările din ţară.

Gările vor putea fi modernizate din bugetul local. Ministrul Transporturilor: CFR nu are capacitatea de a le reabilita

24 septembrie 2022

Descentralizarea promisă de autoritățile centrale face pași mici, cel puțin în domeniul transporturilor. Ministrul Sorin Grindeanu a anunțat că deja a semnat deja 50 de protocoale cu autoritățile locale pentru reabilitarea gărilor. De altfel, la Timișoara, oficialul de la transporuri a spus că semnează în ultima perioadă tot mai multe astfel de înțelegeri, tocmai pentru că CFR nu are capacitatea de a reabilita gările din țară, care în proporție de 90% arată precum cele din Mariupol.

Stațiile CFR nu puteau fi renovate până acum decât de CFR, de Ministerul Transporturilor, sau alte ministere, prin programe speciale. De acum, dacă autoritățile locale sunt dispuse, pot investi într-o gară degradată din localitatea respectivă.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Gările vor putea fi modernizate din bugetul local al fiecărei localităţi. Este decizia Ministrului Transporturilor