Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Veste proastă pentru românii care și-au plănuit să plece în perioada următoare în vacanță peste hotare. O importantă companie aeriană anulează sute de zboruri din cauza grevei piloților. Aceasta este al doilea prostest de amploare a piloţilor de la Lufthansa, după cel de săptămâna trecută care a obligat cel mai mare transportator aerian european să anuleze sute de zboruri.

Grevă de amploare a piloţilor de la Lufthansa. Ce se va întâmpla cu zborurile din 7 septembrie

06 septembrie 2022

Grevă de amploare a piloților de la Lufthansa

Sindicatul Vereinigung Cockpit (VC), care reprezintă peste 5.000 de piloţi, a anunţat luni seară că piloţii care asigură zborurile de pasageri ale Lufthansa vor intra în grevă începând din 7 septembrie şi până în data de 8 septembrie la miezul nopţii, în timp ce greva piloţilor de la Lufthansa Cargo va începe în data de 7 septembrie şi se va încheia în data de 9 septembrie la miezul nopţii.

Vereinigung Cockpit solicită o majorare salarială de 5,5% în acest an şi o majorare automată în funcţie de evoluţia inflaţiei începând din 2023. În replică, conducerea Lufthansa a oferit o majorare cu 900 de euro a salariului de bază pentru piloţii de la Lufthansa şi Lufthansa Cargo.

Matthias Baier, purtător de cuvânt la Vereinigung Cockpit, a subliniat că sindicatul s-a oferit să organizeze marţi o nouă rundă de negocieri însă până la urmă întâlnirea nu va mai avea loc, scrie dcnews.ro.

„Greva poate fi evitată numai dacă echipa de conducere vine cu o ofertă serioasă”, a spus Baier.

Greva piloților a dat peste cap traficul aerian

Activitatea în industria europeană a transportul aerian a fost afectată în ultimele luni în special de lipsa personalului la sol în domenii precum securitatea şi gestionarea bagajelor, pe măsură ce angajaţii au cerut salarii mai mari.

Luna trecută, conducerea Lufthansa a ajuns la un acord de salarizare cu personalul de la sol, evitând noi greve, după ce un protest a obligat-o să anuleze peste 1.000 de zboruri.

Lufthansa se confruntă, de asemenea, cu posibile greve ale piloților filialei Eurowings, care au votat pentru acțiuni sindicale, dar care urmează să poarte o rundă de discuții cu conducerea săptămâna viitoare.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Veste proastă pentru românii care și-au plănuit să plece în perioada următoare în vacanță peste hotare.