Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni. La scurt timp după accident, zeci de oameni care locuiesc în zonă au ieşit în stradă într-un protest spontan. Oamenii se plâng că zona este periculoasă şi astfel de tragedii se întâmplă prea des. Aceştia ar fi cerut în mod repetat montarea unui semafor în zonă.

"Mami, erau adidași pe jos, n-am avut curaj să mă uit". Băiat de 19 ani, ucis pe o trecere de pietoni din București. Protest spontan pe Antiaeriană, după tragedie

12 octombrie 2022

Apelul la 112 a venit in jurul orei 19:00. Tânărul de 19 ani, care treversa regulamentar pe trecerea de pietoni, a fost lovit în plin de o maşină. Echipajul medical sosit la faţa locului a aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Noi am făcut cerere să ne faceți semafor aici. Am primit răspuns negativ.

Accidentul a avut loc în apropierea intersecţiei dintre Şoseaua Antiaeriană şi Calea 13 Septembrie. O zonă în care au loc frecvent accidente, spun cei ce locuiesc în zonă. 

Zeci de oameni au protestat la locul accidentului: Cerem semaforizare. Nu mai vrem ca alți copii să moară

Eduard Marin, reporter Observator: Zeci de oameni au venit în locul în care a avut loc tragedia și au protestat minute în și, după ce un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața traversând regulamentar trecerea de pietoni. 

Nu este primul copil care o pățește. Copilul meu a fost lovit pe trecerea de pietoni în 2018. Mai încolo. Cerem semaforizare. Sunt foarte mulți oameni care au murit. Nu mai vrem ca alți copii să moară.

Îți educi copilul că este normal dacă treci pe la trecere. Și ce să vezi, așa moare. Copilul meu a trecut pe aici de la baschet și a zis: mami erau adidași pe jos, era un copil mort, n-am avut curaj să mă uit. Pe trecerea de pietoni, da, și tu mi-ai zis că sunt în siguranță. 

Șoferul care l-a lovit pe adolescent a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni.