Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Dana Budeanu, care s-a remarcat în ultimii ani prin comentariile sale acide pe diverse teme de interes, a explodat din nou, în ultima sa apariție televizată. Ea a fost invitată în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, moderată de Victor Ciutacu, acolo unde a discutat printre altele, și despre creșterea prețurilor la energie. Ce a spus aceasta.

Moment FABULOS cu Dana Budeanu. Ce a putut să facă în direct la TV. Tot studioul a rămas cu gura căscată

19 septembrie 2022

Dana Budeanu, replici acide în direct la TVCreatoarea de modă a fost invitata lui Victor Ciutacu la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune România TV. Aceasta a ţinut să le explice românilor mecanismul prin care este crescut în mod artificial preţul la energie, cine sunt cei care profită de pe urma acestor majorări, dar a venit şi cu soluţii pentru a se rezolva această situaţie, dacă statul ar fi dispus să adopte o atitudine fermă.

Așadar, Dana Budeanu a susținut cu tărie că țara noastră nu are nicio legătură atunci când vine vorba de energia electrică a UE. România își produce singură curentul electric, deci nu este nevoie să importăm, doar că facturile uriașe pe care ajungem să le plătim se datorează unor „băieți deștepți” care revând energie electrică.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Moment FABULOS cu Dana Budeanu. Ce a putut să facă în direct la TV. Tot studioul a rămas cu gura căscată