Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Alţi mii de mici producători aşteaptă să fie integraţi în reţele, dar vor mai avea loc?

♦ România avea la finalul lunii august circa 24.000 de prosumatori, mici consumatori de energie care au devenit producători prin instalaţii proprii de producere a electricităţii, în contextul în care anul începuse cu circa 13.600 de prosumatori.

Piaţa energiei. Aproape 24.000 de prosumatori au reuşit să facă ce nu a făcut statul în 30 de ani: au ridicat pe cont propriu proiecte de producţie a energiei de 200 MW

30 octombrie 2022

 În 2019, de exemplu, România avea numai 303 prosumatori. Ceea ce acum trei ani părea o nişă, se transfomă în cel mai dinamic sector de investiţii din energie, acest club de mici producători reuşind să facă ce nu a reuşit statul să realizeze în ultimele decenii: 200 MW de capacitate nouă de producere a energiei. În ciuda efervescenţei, sunt semnale de îngri­jorare. În Ungaria, de exemplu, limitările de capacitate pe zona de reţea de distribuţie au dus la închiderea pieţei de proiecte solare, guvernul maghiar anunţând că nu vor mai fi preluate în sistem noi instalaţii. Şi în România, distribuitorii au început să emită semnale de alarmă.

Com­paniile spun că solicitările de racordare de noi proiecte sunt la un nivel fără precedent, dar că bani de investiţii pentru a le garanta accesul la reţea nu mai sunt.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.