Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Poliția Capitalei face verificări pentru încălcarea codului de etică și deontologic după ce două polițiste au fost fotografiate în timp ce stau relaxate, fumează și beau cafea în timpul programului.

Polițiste la țigări și cafea. Fotografia virală care a dus la o anchetă în Poliția Capitalei

20 august 2022

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București în urma apariției în spațiul public a fotografiei respective. În imagine apar două polițiste care stau pe scaun în fața secției, în timp ce fumează și beau cafea.

Polițiste la țigări și cafea. Fotografia virală care a dus la o anchetă în Poliția Capitalei

Una dintre ele este încălțată cu sandale. Fotografia a fost distribuită pe o rețea de socializare și a primit peste 1000 de comentarii, cele mai multe fiind critici la adresa atitudinii și machiajului strident al celor două femei.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Poliția Capitalei face verificări pentru după ce două polițiste au fost fotografiate în timp ce stau relaxate, fumează și beau cafea în timpul programului.