Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

evoMAG a anunțat o rundă de reduceri cu ocazia inceperii toamnei,  retailerul oferă tăieri de prețuri de până la 70%

Black Friday 2022 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Reduceri evoMAG de 70%: lichidări de stoc

13 septembrie 2022

evoMAG organizează autumn Black Friday în perioada 13-25 octombrie. Peste 18.000 de produse, din toate categoriile listate în site, vor beneficia de cele mai mari discounturi oferite în acest sezon, de până la 70%. Clienții din București pot opta pentru ridicarea comenzilor din showroom-ul evoMAG și pentru livrare în 3 ore, pentru produsele aflate în stoc.

Clienții evoMAG vor putea cumpăra, în campania autumn Black Friday, componente PC cu reduceri de până la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de încălzire de la 55,99 lei, fiare de călcat de la 69,99 lei, mașini de spălat de la 799 lei.        

            

Pe fondul unui apetit crescut pentru achiziții de produse dedicate activităților sportive, specific începutului de an, o categorie vedetă a campaniei va fi Sport&Fitness – cu reduceri de peste 50%. Clienții evoMAG vor putea cumpăra, astfel, căști de alergare cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% și biciclete Pegas cu 30% reducere.

evoMAG oferă, prin intermediul partenerilor, multiple soluții de finanțare dedicate campaniei autumn Black Friday, precum 12 rate fără dobândă prin Card Avantaj, 18 rate fără dobândă prin Banca Transilvania, extra reducere de 10% la creditul online de la Credius și o dobândă de 18%, redusă de la 34,8%, cât este în mod obișnuit, la creditele realizate prin TBI Credit.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Ce zodii se vor confrunta cu anumite situații inconfortabile. Unii se distrează și visează la vacanțe