Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

În ultima lună parlamentarii de la PSD și PNL au votat creșteri de salarii pentru politicieni. În timp ce un milion de pensionari trăiesc cu mai puțin de 1.000 de lei în fiecare lună, parlamentarii au votat creșterea salariilor primarilor cu 700 de lei, în medie.

Românii sunt buni de plată. Creșterea Taxelor locale, unica soluție pentru creșterea salariilor primarilor

12 octombrie 2022

Acest lucru se face spre ofensa cetățenilor care o duc greu. Motivarea celor de la PSD a fost că numai așa vom avea primari mulțumiți și care ar face față inflației.

În ultimul an s-au închis mai multe firme decât s-au deschis, suntem în plină recesiune economică. În loc să ajute mediul privat, partidele vin să distrugă și ce a mai rămas.

Dacă vei crește taxele locale nu vei ajuta firmele în perioade economice dificile.

Dar un pensionar cu 1.000 de lei cum face față inflației? Vă spunem noi: nu se poate, românii trăiesc în sărăcie. Astăzi românii sunt mai săraci decât acum 4 ani pentru că prețurile au explodat.

Dar orice creștere de salarii trebuie bugetată, așa că PSD și PNL au găsit soluția: cresc taxele locale, în unele cazuri chiar se dublează.

Până la finalul anului 2022 partidele din guvern insistă ca această problemă să se rezolve. Adevărul este că taxele vor crește și românii trebuie să plătească.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.