Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

La ieșire din localitatea Domașnea s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și două autoturisme.

Trafic paralizat pe DN 6! Impact între două autoturisme și un TIR

12 octombrie 2022

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin venind și o autospecială de la Băile Herculane și o ambulanță SAJ. 

„Din primele cercetări, în timp ce un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia circula în direcția Caransebeș – Orșova, la Km 413+350 m, la ieșire din localitatea Domașnea, ar fi acroșat cu semiremorca un autoturism care circula pe banda a doua a celuilalt sens de mers, care a fost proiectat în autoturismul care circula pe banda întâi. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorul autoturismului care circula pe banda a doua, pe sensul de mers Orșova – Caransebeș, care a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la spital. Cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice”, a precizat IPJ Caraș-Severin.

Între timp, de o parte și de alta a locului unde s-a produs accidentul, s-a format o coloană de autovehicule care s-a întins pe mai bine de 20 de km.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

La ieșire din localitatea Domașnea s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și două autoturisme.