Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Un bărbat din județul Brașov a furat o mașină și, beat fiind, a ajuns cu ea în șanț, vineri seară. Cu o zi înainte, acesta a fost implicat într-un alt incident rutier. Șoferul a fost reținut de autorități și i-a fost deschis un dosar penal pentru trei infracțiuni.

Un bărbat din Brașov a furat o mașină și, beat fiind, a ajuns cu ea în șanț. Cu o zi înainte pățise la fel

19 septembrie 2022

Ce făcea bărbatul când au ajuns polițiștii

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost depistat vineri seară de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, pe raza localității Mărgineni din județul Brașov. Când l-au găsit oamenii legii, șoferul încerca să scoată mașina avariată din șanțul în care ajunsese cu ea, la marginea drumului.

Polițiștii au aflat că bărbatul furase acea mașină, după care a condus-o pe raza localității Mărgineni și a ajuns cu ea în șanț. Șoferul avea o alcoolemie de 0,97 mg/l în aerul expirat.

În urma unor verificări făcute în baza de date a Poliției Române, polițiștii au descoperit că șoferul are permisul de conducere anulat, deoarece cu doar o zi înainte a trecut prin aceeași poveste.Ce făcea bărbatul când au ajuns polițiștii

Bărbatul, două incidente în două zile consecutive

Mai exact, a condus o altă mașină între localitățile Mărgineni și Bucium din județul Brașov, tot în stare de ebrietate. Atunci a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. A fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Polițiștii i-au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de „furtul în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Un incident similar a avut loc pe 1 august, când o mașină a ajuns într-un șanț, pe raza localității Mănășturel, comuna Cuzdrioara. ISU Cluj a transmis atunci că salvatorii au găsit o femeie încarcerată și ceilalți ocupanți ieșiți din autoturism.

Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluată de către echipajele medicale conștientă și cooperantă. La locul accidentului au mai fost consultați doi minori, care ulterior au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate, alături de tatăl lor, în calitate de însoțitor.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Un bărbat din județul Brașov a furat o mașină și, beat fiind, a ajuns cu ea în șanț, vineri seară.