Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Dosar penal întocmit de poliţiştii doljeni pentru încredinţarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere fără permis, semnalează Gazeta de Sud.

Un copil de 9 ani care conducea un autoturism a lovit un autobuz, în Dolj / Tatăl l-a lăsat să conducă

20 octombrie 2022

Poliţiştii Secției 7 Rurală Plenița au fost sesizaţi, mierucri seară, prin apel 112, de un bărbat de 28 de ani, din Plenița, cu privire la faptul că, pe strada Pieței, din localitate, s-a produs un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Pleniţa, i-ar fi încredinţat un autoturism pentru a-l conduce pe drumurile publice, fiului său minor, de 9 ani, din aceeaşi localitate. La intersecţia străzilor Pieţei şi Stadionului, din Pleniţa, a executat manevra de întoarcere, acroşând un microbuz, condus de un tânăr de 28 de ani, din Pleniţa.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale.

Cei în cauză au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Dosar penal întocmit de poliţiştii doljeni pentru încredinţarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere