Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Un medic în vârstă de 34 de ani de la Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Ioan" din București a murit după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Din nefericire, paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un medic de 34 de ani de la Spitalul "Sf. Ioan" a murit după ce a căzut de la etajul 12. Ar fi avut o ceartă conjugală înainte

29 septembrie 2022

"Anchetatorii încearcă să stabilească motivul care l-ar fi împins pe medic spre acest gest. Locatarii de pe Șoseaua Pantelimon spun că bărbatul ar fi venit în această dimineață cu mașina personală, ar fi intrat în scară și a urcat până la ultimul etaj. Acolo ar fi deschis fereastra și s-ar fi aruncat. A căzut mai apoi pe acoperișul magazinelor care se află la parter. Tot locatarii spun că medicul s-ar fi certat cu soția înainte de tragedie. Colegii lui spun că sunt șocați de această veste și că acesta a fost un coleg extraordinar", a transmis reporterul Observator Andreea Petrescu.

Poliția din București confirmă decesul bărbatului, dar nu precizează funcția acestuia și locul în care își desfășura activitatea.

"În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a transmis Poliția Capitalei.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Un medic în vârstă de 34 de ani de la Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Ioan" din București a murit după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei