Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Un şofer de 55 de ani a fost la un pas de tragedie, seara trecută, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce i s-a făcut rău la volan şi a ajuns cu maşina într-un râu. 

Un şofer de 55 de ani a plonjat cu maşina în râu, după ce a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, în Bistriţa-Năsăud

19 septembrie 2022

Pe imaginile surprinse de un alt şofer care circula pe Drumul Naţional 17 se poate observa cum bărbatul pierde controlul volanului şi ajunge cu maşina pe contrasens. Alte două maşini trec razant pe lângă el şi evită coliziunea.

Din fericire pompierii l-au găsit conştient pe bărbat. După ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.