Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Imagini înfricoșătoare ale camerelor de vederi stradale surprins un șofer de camion târând un coș de gunoi care conținea cadavrul unei femei pe care a bătut-o până la moarte înainte de a o arunca într-un parc.

 

Neculai Paizan a fost găsit vinovat că a ucis-o pe Agnes Akom, în vârstă de 20 de ani, lovind-o peste cap de peste 20 de ori cu un ferăstrău electric în casa sa din nord-vestul Londrei.

După ce juriul a pronunțat un verdict de vinovăție, poliția a difuzat imagini CCTV cu Paizan ducând trupul victimei într-un coș de gunoi înainte de a o îngropa sub o grămadă de bușteni și ramuri într-un parc din apropiere.

La 11 mai 2021, Agnes, cunoscută și sub numele de „Dora”, a fost dată dispărută la poliție.

 

Ea și-a părăsit casa din zona Cricklewood Broadway cu două zile mai devreme .

Poliția a cercetat imaginile caemrelor stradale care au confirmat că Paizan și Agnes au intrat în casa bărbatului pe 9 mai 2021, dar în mod amenințător nu a arătat că ea a plecat niciodată după acea zi.

Criminalul a fost văzut mai târziu transportând o serie de articole în mașină. În zilele următoare, Paizan a vizitat parcul unde ascunsese cadavrul de cinci ori, în timp ce i-a spus fiului său că vrea să se întoarcă în România.

Ofițerii au găsit haina pătată de sânge a lui Agnes, în timp ce alte pete de sânge au fost descoperite în mașina lui Paizan.

Cadavrul doamnei Akom a fost găsit la o lună după ce poliția a lansat ancheta, acoperit într-o pungă de plastic neagră, cu un cordon în jurul gâtului.

Paizan, un șofer de betoniere, a recunoscut că a mutat cadavrul, dar a negat că a ucis-o pe tânăra pe care o cunoștea drept Dora, potrivit lbc.co.uk

 

Articole din această categorie

08 august 2022

VIDEO Crima perfectă nu există. Camera video a surprins un român cărând cadavrul cu un tomberon