Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Astăzi, în jurul orei 13.30, un tânăr, în vârstă de 22 ani, angajat în traversarea străzii pe o trotinetă electrică, a lovit partea laterală stângă a unui autovehicul, ce se deplasa pe bulevardul Gării, în zona Făget, potrivit informațiilor transmise de către IPJ Brașov.

Video: Un tânăr care a traversat pe trotinetă B-dul Gării s-a izbit de o mașină și s-a accidentat fiind transportat la Urgențe

14 august 2022

În urma impactului, acesta s-a accidentat, fiind preluat de Ambulanță și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat atât a conducătorului auto, cât și a tânărului, în vârstă de 22 ani, rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitatea cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a precizat agentul principal de Poliție Nadia Olaru.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Astăzi, în jurul orei 13.30, un tânăr, în vârstă de 22 ani, angajat în traversarea străzii pe o trotinetă electrică, a lovit partea laterală stângă a unui autovehicul