Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Există metode reale de facut bani online. Problema este că ele nu sunt scheme care să te ajute să te „îmbogățești rapid”. Majoritatea acestora necesită multă muncă și multă dedicare înainte de a încasa câştigul pentru timpul pe care l-ai investit. Cum sa faci bani este o intrebare la care raspunde acest articol.

Există nenumărate modalitati si articole unde se vorbeste  despre cum să faci bani online.

Însă majoritatea dintre ele sunt doar reclame care încearcă să te convingă să te înscrii la vreun seminar platit , webinar, training sau altă „metodă” pentru a deveni milionar online si pentru care trebuie sa platesti o suma de bani.

Acestea sunt de fapt doar escrocherii, care aduc o idee gresita oportunitatilor de a face bani online.

Există şi metode reale de a face bani online. Problema este că ele nu sunt scheme care să te faca  să te „îmbogățești peste noapte”. Majoritatea dintre acestea necesită multă muncă și multă dedicare înainte de a încasa primul câştig pentru timpul pe care il investesti.

Dacă vrei cu adevărat să faci bani online, să lucrezi de acasă sau să îți transformi ideea de venituri pasive in ceva realizabil , într-o afacere, o poți face! 

Un bun exemplu în acest sens este site-ul Wikishop.org, o enciclopedie online liberă, dezvoltată în mod colaborativ de către voluntari care doresc sa imparte fiecare pas. Întrucât oricine poate edita orice articol din Wikishop, în orice moment, total sau parțial, site-ul poate fi utilizat cu succes pentru generarea de comisioane din marketing afiliat.

Pentru a câștiga bani online prin aceasta metoda , cu Wikishop, nu trebuie decât să îți creezi gratuit un cont de utilizator , ceea ce este foarte simplu, să scrii articole despre orice fel produse ce pot fi cumpărate online și să adaugi pentru fiecare dintre acestea propriile link-uri de afiliere marketing.

Există online tot felul de site-uri care te plătesc pentru diverse taskuri, cum ar fi cumpărăturile, răspunsul la sondaje sau testarea de produse.

Nu, aceste site-uri  sau metode de facut bani ,te vor face milionar, dar sunt o metodă grozavă de a face un ban în plus. Fără înșelătorii , bani care vin fix cand ai nevoie.

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc .

17 februarie 2023

Iată cinci site-uri serioase care te plătesc şi metodele unde poţi face bani online:

1. Swagbucks – este un site interesant unde poți câștiga bani online. Poți face o mulțime de taskuri  pentru a câştiga bani, plecand de la completarea de sondaje la folosirea motorului lor de căutare.

Probabil că nu te vei îmbogăți aici cu aceasta metoda, dar vei face niște bani in plus in functie de timpul acordat. Dacă ai timp de pierdut, poți să îl petreci câștigând bani online prin aceasta metoda , în loc să stai pur și simplu pe net si sa pierzi timpul aiurea.

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc

2. InboxDollars – InboxDollars este un site foarte asemănător cu Swagbucks și dacă tot vrei să răspunzi la sondaje si sa faci bani astfel , să faci cumpărături etc. ai putea să te înscrii pe ambele site-uri, pentru a-ți mări profitul zilnic. Și acest site are un motor de căutare care te plătește (ca Swagbucks) și primești 5 dolari  deja din momentul in care te inscrii.

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc

Nu voi continua să mai enumar şi alte site-uri de genul acesta, dar dacă vrei să fii plătit pentru a răspunde la sondaje, poţi încerca şi:

– AttaPoll

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc

3. User Testing – User Testing are un targhet care plateste câte 10 dolari pentru fiecare site testat. Un test durează de obicei in jur de  15-20 minute. Scopul este ca proprietarul site-ului să poată observa cum cineva care este nou încearcă să navigheze pe acel site.

Pentru cel care detine  site-ului este important să poată vedea  reactia utilizatorului , cum arată în realitate experiența consumatorului pe site-ul lui, iar 10 dolari nu sunt de aruncat. Însă cererea este destul de mare, deci va fi dificil să te poți înscrie si sa fii primul care incepe testul .

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc

4. Fiverr – Fiverr este un site foarte bun  pentru a face o suma de bani online sau pentru a cheltui o suma de  bani online dacă ai nevoie de serviciile pe care le oferă ceilalți. Pe scurt, toate serviciile costă 5 dolari. Fie că plătești 5 dolari pentru a beneficia de un serviciua, fie că ești plătit cu 5 dolari pentru a oferi un serviciu.

Îți poți oferi calitatile ,serviciile oricum dorești. Dacă esti pictor si  vinzi artă și ești de acord să îți vinzi operele cu 5 dolari bucata, atunci acesta este un loc perfect unde poti gasi cumparatori. Dacă ești un  designer grafic amator sau perfectionist și vrei să îți oferi serviciile cu 10 dolari pe oră, oferă pur și simplu un angajament de 30 de minute. Dacă cineva are nevoie doar de  2 ore de design grafic, atunci te va plăti cu 20 dolari, adică 10 pe oră, cumpărând 4 angajamente, totul este foarte simplu. Folosind aceasta metoda de facut bani poti strange  cu usurinta pana la 1000$ luanar.

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc

5. IZEA – IZEA funcționează în legătură cu un blog sau pe cont propriu. Ești plătit pentru a scrie pe diferite bloguri, pentru a trimite mesaje de tip tweet-uri, pentru a face poze sau videoclipuri si a le incarca.

Plata este bazată în mare parte pe câți cititori ai , cu alte cuvinte in functie de trafic , deci dacă vrei să faci bani trimițând tweet-uri, trebuie să îți mărești numărul de cititori pe Tweeter. La fel, dacă vrei să faci bani online prin intermediul unui blog, ai nevoie de un trafic destul de mare.

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Vrei să faci bani online? Iată 5 site-uri care te plătesc si prin care poti castiga bani zilnic pasiv. Aplicatii de facut bani rapid. Castiga bani de acasa