Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis vineri, după descoperirea angajatorului cu 800 de lucrători fără contract de muncă, că le-a solicitat inspectorilor de muncă toleranţă zero la astfel de cazuri, pentru că aceşti lucrători nu beneficiază de asigurare de sănătate şi nici de pensie, scrie News.ro. Ministrul anunţă intensificarea verificărilor în perioada următoare, pentru a descuraja astfel de comportamente din partea unor agenţi economici.

800 de angajați au fost descoperiti ca munceau la negru  la o singură firmă din Capitală. Ministrul Muncii promite intensificarea verificările

23 septembrie 2022

”Inspectorii de muncă au depistat un angajator din Bucureşti, cu activitate în domeniul transportului de persoane, care avea peste 800 (!!!) de lucrători fără contract de muncă! Repet, peste 800!”, scrie ministrul pe Facebook. 

El arată că ”le-a solicitat inspectorilor de muncă toleranţă zero la astfel de cazuri, dat fiind faptul că aceşti lucrători nu beneficiază de asigurare de sănătate şi nici de pensie”.

”Vom intensifica verificările în perioada următoare, pentru a descuraja astfel de comportamente din partea unor agenţi economici, pe care le consider intolerabile!”, mai anunţă ministrul. 

”Vom intensifica verificările în perioada următoare, pentru a descuraja astfel de comportamente din partea unor agenţi economici, pe care le consider intolerabile!”, mai anunţă ministrul.       

                         800 de angajați au fost descoperiti ca munceau la negru  la o singură firmă din Capitală

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

800 de angajați au fost descoperiti ca munceau la negru  la o singură firmă din Capitală. Ministrul Muncii promite intensificarea verificările