Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Crypto WODL este un mini-joc care permite utilizatorilor să ghicească cuvinte misterioase pentru a înțelege cele mai recente evoluții ale pieței în timp ce câștigă recompense cripto.
Tema acestei săptămâni este ETH Merge . Citiți Știrile Binance pentru a afla mai multe despre acest subiect și pentru a participa la WODL din această săptămână . Utilizatorii care primesc cel puțin cinci răspunsuri corecte se vor califica pentru o cotă egală de 25.000 USD în tichete CHR token .

 

Activitate bonus:
În plus, primii 1.200 de utilizatori noi care se înregistrează pentru un cont Binance prin acest link de recomandare în timpul perioadei de promovare vor fi calificați pentru a primi un cadou de bun venit - o cotă garantată de 5.000 USD în tichete CHR token . Utilizatorii eligibili trebuie să completeze KYC înainte de 2022-10-23 23:59 (UTC) pentru a revendica cadoul. Cadourile de bun venit sunt limitate în cantitate și vor fi distribuite pe principiul primul venit, primul servit .

Inregistreaza te si incepe sa castigi www.binance.com


Cum să câștige:
Puteți juca până la două jocuri WODL zilnic.
Obțineți un total de cinci răspunsuri corecte în timpul Perioadei de activitate pentru a fi eligibil pentru o cotă egală de 25.000 USD în tichete CHR.
Numai pentru utilizatori noi : primii 1.200 de utilizatori noi care se înregistrează pentru un cont Binance prin intermediul acestui link de recomandare în timpul perioadei de promovare vor primi o cotă garantată de 5.000 USD în tichete CHR token.
Sfat: Tema WODL din această săptămână este ETH Merge .
Cum să obțineți al doilea WODL al zilei:
După primul joc, faceți clic pe „Obțineți un WODL nou”.
Distribuiți una dintre cele mai importante știri ale zilei pe rețelele sociale.
Veți debloca cel de-al doilea joc WODL odată ce distribuiți cu succes știrile selectate pe rețelele sociale și se face clic pe linkul partajat.
Participați la WODL de astăzi!
Lecturi similare pentru WODL din această săptămână:
Ethereum după fuziune: ce urmează?
Codarea Chromia finalizată pentru componenta EIF a rețelei principale
Cum fuziunea Ethereum ar putea duce la îmbunătățirea confidențialității în lanț

Cum te inscrii la competitie pas cu pas :

1. Te inregistrezi pe  binance.com

2. Intri la concurs  - CONCURS- 

3. Completezi cuvintele cerute , (apare o pagina de genul) :

 5.000 USD suplimentar în Cadou de bun venit CHR pentru utilizatorii noi

4.Cuvintele ce trebuie introduse pot fi din 3,4,5,6,7 sau 8 litere  si sunt urmatoarele (Binance Crypto WODL Answers)

Binance Crypto WODL 3 Letter Words

GAS, EIF, POS, ECO, FAN

Binance Crypto WODL 4 Letter Words

POOL, GEAR, CLUB, BURN, CEFI, BUSD

Binance Crypto WODL 5 Letter Words

LAYER, MERGE, SHARD, SURGE, MINER, SOLVE, ASSET, POWER, EARTH, GREEN, STATE, PERKS

Binance Crypto WODL 6 Letter Words

BEACON, BRIDGE, CODING, ROLLUP, ENERGY, LOCKED, WALLET, SECURE, REWARD, PROOFS, CARBON, PLANET, ENERGY, FOREST, OFFSET

Binance Crypto WODL 7 Letter Words

SCALING, MAINNET, PRIVACY, STAKING, TESTNET, NETWORK, CLIMATE, NEUTRAL, UTILITY, RONALDO, PARTNER

Binance Crypto WODL 8 Letter Words

SHARDING, CONTRACT, EMISSION, NEGATIVE, FRIENDLY, FOOTBALL, SECURITY, IDENTITY

5. Completeaza corect 5 cuvinte si te inscrii automat la extragerea  marelui premiu de 25.000 CHR

               Completeaza corect 5 cuvinte si te inscrii automat la extragerea  marelui premiu de 25.000 CHR

6. Castigul il schimbi in DOLARI/EURO/LEI si il retragi direct pe card

 

 

 

Citiți Știri Binance și jucați WODL pentru a împărți 25.000 USD în tichete CHR Token, cu 5.000 USD suplimentar în Cadou de bun venit CHR pentru utilizatorii noi!

30 septembrie 2022

Termeni si conditii:
Acești termeni și condiții („Termeni de activitate”) guvernează participarea dumneavoastră la această activitate Crypto WODL („Activitate”). Prin participarea la această activitate, sunteți de acord cu acești Termeni de activitate și cu următorii termeni suplimentari: (a) Termenii și condițiile Binance pentru promoțiile cu premii ; (b) Termenii de utilizare Binance ; și (c) Politica de confidențialitate Binance ; toate acestea sunt încorporate prin referință în acești termeni și condiții.
În cazul oricărei inconsecvențe sau conflict între acești Termeni de activitate și orice alți termeni încorporați, prevederile acestor Termeni de activitate vor prevala, urmate de următoarele, în această ordine de prioritate, și în măsura unui astfel de conflict: (a) Binance Termeni și condiții pentru promoțiile cu premii; (b) Termenii de utilizare Binance; și (c) Politica de confidențialitate Binance.
Numai utilizatorii care completează KYC până la sfârșitul perioadei de activitate vor fi eligibili pentru orice recompensă.
Utilizatorii pot juca până la două jocuri WODL zilnic. Pentru a debloca cel de-al doilea WODL al zilei, faceți clic pe „Obțineți un WODL nou” după primul joc și distribuiți toate știrile de top ale zilei pe rețelele sociale. Partajarea va fi considerată reușită după ce se face clic pe linkul partajat.
Binance va folosi 0,1681 ca curs de schimb CHR/USDT pentru distribuirea recompenselor.

Recompensele voucherului de simbol vor fi distribuite în termen de o săptămână de la încheierea Promoției. Veți putea să vă conectați și să vă valorificați voucherul simbol prin Cont > Centru de recompense .
Perioada de valabilitate a bonului cu simbol este stabilită la 14 zile de la data distribuirii. Aflați cum să valorificați un voucher simbol .
Cadourile de bun venit CHR vor fi distribuite automat la înregistrarea calificată. Vă rugăm să vă conectați la aplicația Binance și să verificați cadoul de bun venit primit accesând Cont > Cadourile mele. Citiți Termenii și condițiile de utilizare a cadourilor Binance pentru a afla mai multe.
Utilizatorii pot schimba doar jetoanele primite din cadoul de bun venit. Jetoanele nu pot fi retrase din contul utilizatorului până când utilizatorul atinge echivalentul de 50 USDT în volumul total de tranzacționare în orice pereche de tranzacționare spot, marjă și BLVT după primirea cadoului de bun venit.
După finalizarea KYC și acumularea volumului total de tranzacționare necesar, bonusul de bun venit va fi deblocat și poate fi retras de către utilizatori începând cu ora 07:00 AM (UTC) în ziua următoare.
Binance își rezervă dreptul de a descalifica eligibilitatea pentru recompensă a utilizatorului în cazul în care contul este implicat în orice comportament necinstit (de exemplu, tranzacționare spălată, conturi înregistrate ilegal în vrac, tranzacții proprii sau manipulare a pieței).
Binance își rezervă dreptul în orice moment, la propria sa discreție, de a determina și/sau de a modifica sau modifica acești Termeni de activitate fără o notificare prealabilă, inclusiv, dar fără a se limita la, anularea, prelungirea, încetarea sau suspendarea acestei activități, termenii și criteriile ei de eligibilitate, selecția și numărul de câștigători, precum și momentul oricărui act care trebuie efectuat, iar toți utilizatorii vor fi obligați de aceste modificări.
În cazul în care apare orice discrepanță între versiunile traduse și versiunea originală în limba engleză, versiunea în limba engleză va prevala.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Crypto WODL este un mini-joc care permite utilizatorilor să ghicească cuvinte misterioase pentru a înțelege cele mai recente evoluții ale pieței în timp ce câștigă recompense cripto