Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

În articolul de față vei găsi cea mai buna metoda prin care poti face bani suplimentari pe lângă salariul lunar, lucrând din confortul casei. Aceasta metoda prezinta cum sa faci bani din youtube fara sa te filmezi. Afla cum poti castiga  500$ zilnic din youtube.

Cum sa faci bani pe youtube fara sa te filmezi ?

28 ianuarie 2023

De ce aveti nevoie ca sa castigati bani de pe YouTube ?

1. In primul rand trebuie sa va creati  un cont YouTube si sa incarcati cateva filmari.

2. Aveti de asemenea nevoie de un cont de de monetizare al canalului , daca nu aveti va puteti face unul deoarece este foarte simplu.

3. Aveti nevoie de putina inspiratie pentru filmari si idei noi zilnic.

4. Chef de lucru apare o data cu sumele incasate zilnic. 

Dupa ce prinzi putina experienta ca youtuber poti cusmetiza cum doresti un canal astfel incat sa fie cat mai placut privirii 

Fiecare posesor al unui canal de youtube  isi poate alege o miniatura (un thumb) care va fi afisat peste clip. Partenerii pot introduce adnotari cu linkuri externe, pana acum aceasta functie nu era posibila. Aveai doar optiunea sa introduci  linkuri de pe youtube.

Ne bucuram ca in momentul de fata Romania este bagata in seama la fel de mult ca si alte tari mai importante, asta cred ca se datoreaza in mare parte echipei mari de romani care lucreaza la Google.

Multumim baietilor /fetelor de la Google (nu dau nume, se stiu ei). 

 

Cum poti sa faci bani din youtube fara sa iti arati fata ? 

Raspunsul este foarte simplu :

Dupa ce ai creat un cont pe youtube trebuie sa incepi sa incarci videoclipuri.

1.Poti folosi un program de editat videoclipuri gratuit sau poti folosi programul video pad editor care il folosesc eu . Dupa ce il descarci de pe internet gasesti licenta  in videoclipul urmator

.

 

2. Poti intra pe  https://pixabay.com/ro/videos/ pentru a descarca videoclipuri gratuit si pentru a le folosi in videoclipul tau pe care urmeaza sa il creezi .

3. Secretul videoclipurilor bine platite astfel incat sa faci 500$ zilnic este sa ai multe vizualizari 

    -Te ajut eu cu o idee buna 

Foarte multi parinti pun  melodii de adormit copii. Creaza astfel de videoclipuri gratuit , cu melodii si videoclipuri de pe site ul   de mai sus . Poti folosi de asemenea si melodii din biblioteca youtube care este gratuita

Multe persoane  asculta melodii de relaxare, (surasul pasarelelor, melodii la pian , vioara sau trompeta . Creeaza astfel de videoclipuri cu sunete gratuite din biblioteca youtube si poti face pana multi bani lunar fara prea mult stres . 

Succes

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Aceasta metoda prezinta cum sa faci bani din youtube fara sa te filmezi. Afla cum poti castiga  500$ zilnic din youtube.