Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Zeci de șoferi au făcut plinul gratis pentru mașinile lor, după ce o pompă de benzină self-service s-a defectat și a început să furnizeze combustibil fără bani.

Haos la o benzinărie după ce șoferii au descoperit că pompa s-a stricat și pot alimenta gratis

16 octombrie 2022

Totul a început miercuri în cartierul San Leone din Agrigento, Sicilia, când un șofer a introdus bancnotele în dispozitivul de plată al pompei și a observat că pompa nu se oprea din alimentare după ce a depășit suma de bani plătită, potrivit publicației locale Agrigento Notizie.

Nu a durat mult până când s-a format o coadă uriașă de mașini la pompă, care au reușit să alimenteze gratuit până când proprietarul a fost alertat despre situație. El s-a grăbit imediat să blocheze furnizarea combustibilului și a chemat poliția, însă pagubele atinseseră deja 5.000 de euro, conform patronului.

 

Proprietarul a depus plângere, astfel că toți șoferii care nu se prezintă pentru a plăti costurile combustibilului alimentat pot avea probleme cu legea.

Autoritățile au început deja o anchetă, verificând camera de supraveghere amplasată deasupra pompei cu pricina.

 

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.